Každopádně zkušenost ze samostatného života jsou k nezaplacení. Například ponechat v pračce kalhoty s papírovým kapesníkem v kapse... Anebo chladit rozpálenou skleněnou poklici pod vodou.... Kdo neuvidí, neuvěří

T:K CZ1 - Pokec
-
-
Papírovej kapesník to je svinstvo
-
a povedzte mi načo spúšťajú ďalšie servery keď hra vypadáva robí to hoc čo iné než má len poriadne nefunguje ach jaj
-
Tak to mě také hlava nebere. Miliony nedostatků, chyb, update žádné (od začátku hry mám pocit ze 2) a pouští se nový server. Vypadá to že to ani nebude BETA. (není aspoň uvedeno) Tak třeba bude vše opraveno. Držím palce hráčům.
-
Druhé servery Kingdoms se otevírají prakticky všude, kde se TK začlo hrát
a na nedostatcích se pracuje.
-
Verím že keď tu od začiatku boli len 2 opravy tak 3tia bude nejaká mega veľka
-
Již teď nestačí support reagovat. Už jen to že se otevřeli 2 zajímavé servery (beta kingdoms a kvalifikační servery) beru jako špatný marketingový krok.Při současném odlivu hráčů, budou servery ještě méně obsazeny hráči. Kde jsou ty doby kdy na CZ serverech hrálo 10k aktivních hráčů.
-
Netuším jak jsi došel k informaci, že na supportu nestíháme reagovat. Na Kingdoms ještě teď mám vše otevřené, všechno je vyřízené (anebo předané dál, třeba jeden neúplný překlad). Můžu Tě ujistit, že vše stíháme. A co se rozptýlení hráčů týče. Dělám marketing pracovně mimo Travian a nepřipadá mi to tak přímočaré. Rozložit příjmy mezi více serverů nutně neznamená jejich snížení.
Možná, že v Travianu zůstali jen ti nejvěrnější. Ale jakmile bude appka na Kingdoms, budou i hráči. Dneska má každý chytrý mobil a nemusí tudíž trávit tolik času na PC:.. -
na Appku jsem zvědavej, nevíš kdy bude?
Ted se to na founu dá celkem hrát, když jsem to zkoušel naposled, nenašel jsem zprávy a mapa je k ničemuJinak naklikat budovy, armu, rozeslat FL, hrdinu na vypravu, poklady od hrdiny, to vše jde skvěle.. jen kdybych měl utočit tak ani houbelec nedám
Edit:
Jen aby ta appka nebyla náročná jako kingdoms na PC
-
Informace kdy appka bude zatím neproběhla
já bohužel na telefonu hrát nemůžu, páč se to nenačte
-
Appka ma byt "v prubehu leta".
-
Takže někdy na vánoce, dík
-
řízku od kdy slavíš vánoce v létě? není upřesněno které léto :D:D:D
-
Než to udělaj, to už nebudu hrát
-
Dlho tu nebol update nie nejaká appka
Ale tak na jednoho programátora robiť aj appku aj update je toho príliš veľa
-
aby to nebylo jak u nas ve firme, dokud sme meli 1 odbornika pres pocitace vsechno fungovalo jak melo, ted je jich tam 20 v 5ti ruznych oborech a jen se hadaj kdo co ma delat
-
Jeden IT pracovník je velice nebezpečné
vidí komplet vše o dění firmy. Zbavit se takového člověka nebo vyměnit je potom skoro nemožné
-
... nechtěl bych být jediný IT pro 50 lidí ve firmě.
-
50 lidi není tak moc. To se nechá v pohodě zmáknout. Ani nevíš jak tě rádi všude potom vidí
rozmazlujou kafíčko :D:D:D:D
-
Kafíčko
Jchyme, ty jsi IT? A konkrétně přes OS, HW, SW?