T:K CZ1 - Pokec

• Původní myšlenka kterou jsem zachytil velice dávno, snad ještě někde na COM od nějakého vývojáře je, že se armáda loupežníků řídí armádou dotyčného guvernéra/vévody. Ale přesný vzorec jsem nepoptával a je dost možné, že síla skrýší roste nejen s armádou, ale i s počtem již zničených skrýší/stářím loginu dotyčného hráče apod.

• To omezení zpráv vítám. Myslím že králové a vévodové je dost lidí na to aby napsali HZ o def. Musíš mít aktivní vévody ne to dát bambulovi co bude jen šířit vliv.

Já osobně bych nejradši mezi 0:00 a 6:00 zakázal odesílání útoků (ne dopadání) aby to byla větší sranda kosit spící hráče umí i 5 leté děcko :-)

• S tím nočním bonusem nemohu souhlasit. Dle zkušeností ze speedu, kdy útočící aliance byla schopná obránce načnout pouze přes noc, bys odebral markantní výhodu útočníkům. Věc názoru:)

A co se appky týče, byl obrovský tlak na vydání. Už od první Bety na COMU. Navíc jsem přesvědčený, že nějaké funkce tam jsou. Což je pořád lépe než nemít přístup k Travianu mimo PC. Pokusím se to v dohledné době nacpat do své zastaralé nokie a uvidím vše osobně:)

• Nějak nemám sílu tomuhle odporovat. Také mě téměř zničila aliance na jednom serveru vesměs nočními útoky. Je to hra pro hráče na internetu, nelze zakázat nějaký aspekt jen proto, že mi nevyhovuje.
    Přeložil jsem další část wiki, doufám, že tickety už budou všichni posílat správně:)

http://wiki.kingdoms.travian.c…3%A1pov%C4%9Bda+a+podpora

http://wiki.kingdoms.travian.c…3%A1pov%C4%9Bda+a+podporap.s. dodali by jste nějakou informaci do tohoto odkazu?

• Pokud můžu soudit dle COM (většinou se jede dle COM) tak bude pátý server. Nemluvě o tom, že server jednička dostane také v blízké budoucnosti nový start. Kdy, to se zatím neví, ale jakmile informace bude u nás, hodíme jí do fóra.

p.s. nikdo zatím nic neví:)

• Veď to je samozrejmosť , len vedenie by mohlo viac informovať členov teamu viacej by mohli s vami komunikovať viac info by vám mohli podávať ľudia potrebujú komunikáciu novinky informácie to je to v čom travian viac zaostáva si myslím áno poviete že šetko potrebné sa dozviemee ale mohli by sme sa ešte visc dozvedať a tak isto sj vy

• Vsak informujeme o kazdem restartu ktery se chysta. Kdyz informace neni, znamena to pouze, ze se zadny start nechysta. Preci nebudeme kazdy den oznamovat, ze se zadny dalsi server nechysta. Nechapu cim v teto informaci a za kym zaostavame, vysvetli prosim co ti chybi za informace.
    Posledni start byl pred necelym mesicem a server neni nijak extra zaplnen, tak je logicke, ze je zbytecne poustet dalsi server tak rychle po sobe.

• Ja som to mysles trošku inak, ja som to myslel skor na všeobecné informácie teda že by mohlo byť viac info o tom čo sa chystá nejaké súťaže nejaké info proste čo je nové vo svete travianu čo sa chystá nejaké návrhy novinky či preposielate tvorcom

práve to sa mi zdá byť blbé zo strany tvorcov že nenapíšu niećo viac čo sa chystá akko pokračuju v appke a podobne viacej info by mohlo byť ale rozumiem nikto vám tieto info nedáva predbežne len v tedy ked oni sprsvia čo potrebuju proste viacej info chýba ohladom serverov som nepisal jedine som nariekal ze ziadny novy neni a je logicke ze ked je malo hracov tak nebude novy server ja od vas ani nechcem aby ste pisali kazdy txzden ze server nebude

ja chcem aby bolo viac info ...
    Napriklad veľmi ma potešilo keď ste spravili sien slávy to je pekná vec