Zdravim mam takyto problem. Vcera v priebehu dna som bol pozvany do jednej aliancie. Pozvanku som prijal a videl som vsetkych clenov a vsetko co k tomu patri. O polnoci ale nastala zmena, kedze som bol v kralovstve kde bol neaktivny hrac tak abdikoval a hranice sa zmenili pricom mna to z kralovstva vyhodilo dalo do ineho a taktiez ma to vyhodilo aj z aliancie. Aliancia bola priradena môjmu byvalemu kralovy ktory je neaktivny a ktory sa dokonca dostal do kralovstva k uplne inemu kralovy ktory alianciu nema. Pisal som zakladatelovy aliancie ci mi môze poslat pozvanku tak mi odpisal ze to nejde a ze toho hraca (neaktivny kral) nejde z aliancie vyhodit.
Nejaky rady napady co s tym ?
Dakujem
Aliancia/kralovstvo - zmeny hranic
-
-
Ex-krala moze jeho novy kral vyhodit tak, ze nanho zautoci.
A v tejto hre nie je mozne pozvat guvernera do aliancie. Pozvat je mozne len krala, a to ty si zjavne nebol, ked pises, ze tvoj kral v noci abdikoval. Takze musis upresnit, co si to vlastne dostal a prijal. Pozvanka do aliancie to urcite nebola.
-
kde najdem vsetko ohladom vejvodou kralostiev atd ,??
-
kde najdem vsetko ohladom vejvodou kralostiev atd ,??
Mnoho věcí najdeš zde na fóru, něco na wiki a něco v knowledge databázi... Já vím, je to rozstrkane, ale pracuje se na sjednocení... Zkus tak něco vyzjistit od spojenců, ať do toho zapojíme socialno. Pokud nenajdeš info, tak vznes dotaz sem na forum nebo napiš ticket na support. Lidi jsou tu zkušení a rádi poradí 😊