Nahodní lidé v alianci/království

• Zdravím,

Již delší dobu observuji problém, že mám v alianci náhodné lidi, které jsem definitivně nenabíral. Respektive, vede mě to i jako jejich krále. Bývají většinou za hranicemi mého království, ale nemohu vybírat daně, vyhodit je z aliance, nic. Přičemž oni vidí alianční chat. Chápu, že ztratili krále a tak byli dáni pode mne, ale když mi z toho nic neplyne, proč bych je měl mít v alianci? Proč neexistuje možnost je vyhodit? A podotýkám, že to nejsou jen guvernéři, kteři nejsou na ničím uzemí, mám v alianci lidi, kteří jsou na uzemí jiných králů a i tak jsou v mé alianci a vidí chat. Je to trochu strategicky nevýhodné a nepříjemné...

• Pošli na něj utokem 1 vojáka a ono ho to vyhodí

[CENTER][SIZE=5]SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK S CITRONEM + BRAMBOROVÝ SALÁT[/SIZE][/CENTER]
    [CENTER]
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Perličky ze skype:
    [21:24:57] Pelda: takze poslouchas ty anglicky kapely u kterých nerozumis ani slovo ? :D
    [21:25:10] Pelda: je to neco jako aaaaai hfoihrpihp aaaaaa pfjphfpfp aaaaaaaaaaa odihfpofjéf potlesk[/CENTER]

• pokud nekterý s králu ze tve aliance abdikuje vetsinu jeho hracu to hodi k nejblizsimu krali z aliance nezalezi zda jsou na uzemí. jednoduse jim napis nebo se skus domluvit vetsinou sou u sebe tak nekomu z nich nabidni vevodu a hned mas vetsi uzemí i daně

• Neabdikoval nikdo z mé aliance, tihle lidi jsou a byli mimo můj zájem za hranicema a jsou to farmy. A i přes útoky je to třeba drží u mě v alianci a píše mi to, že "přátele mohu farmit jen omezeně". Jaká ironie.

• Způsobů, jak se člen aliance může dostat mimo hranice království je hodně. Pokud jsi král, udělej jak Ti dobře radil Řízek, jednoduše pošli jeden normální útok jednou jednotkou na dotyčné lidi. Pokud Ti dotyční lidé nejsou napsáni u Tvého království (zjistíš jednoduše kliknutím na profil dotyčného, je tam psán v menu i nick jeho krále). Tak jenom přemluvíš kolegu krále z aliance, aby na mimostojící zaútočil jednou jednotkou a je hotovo.

Skutečně se nedomnívám, že se jedná o nějaký bug.