Dají se ty strašpytlovy boty nějak obejít? Potřebují nějaký čas, aby se obnovily, nebo hned po 180 vteřinách můžou vojáci utéct znova?
Podařilo se mi zničit obranu galovi a nyní ho zbývalo už jen farmit. On si ale pořidil botky a v klidu si teď může svou obranu opět obnovit, což se mi moc nelíbí :confused:

Strašpytlovy boty
-
-
Jemu se zase urcite nelibi, ze ho chces farmit.
Straspytlovy boty se obejit nedaji, nicmene na druhou stranu jsou limitovane poctem jednotek, ktery se s nimi da ukryt, takze si zase zadnou extra velkou armadu nepostavi.
-
Žádnou extra armádu možná v pokročilejší fázi hry, ale v začáteční si ukryje dostatečnou armádu, aby mohl údery vracet. Strašpytlovy boty jsou naprosto demonickej vymysl, kterej znemožnuje hráče přemoct. Si postaví 180 falang a můžeme ho ničit znovu. Nebo si může udělat 180 blesků a opětovně farmit slabší členy aliance. Měla by existovat herní mechanika, jež zabraňuje týhle zrůdnosti. Takhle akorát dochází ke zbytečnejm ztrátám, a to hlavně na času člověka, který se musí s člověkem, co má ty pekelný boty na sobě, potýkat.
-
Nejsem úplně zastáncem bot strašpytla. Ale tento item zde funguje a fungovat nejspíše bude nadále. Jako vždy, má své pro a proti. Strašpytlovy boty nicméně neochrání vesnici obránce před farmením. A udělat 180 blesků je otázka množství času (surovin apod.). V rámci toho času na tom budeš Ty nebo aliance podstatně lépe, ať už z hlediska případné obrany, anebo možná i katapultů. Můžeme polemizovat o účelech, čertit se nad nespravedlností, že jeden hráč může úspěšně skrývat určitý počet jednotek před celou aliancí, ale to je tak vše co se v tomto směru dá dělat.
Navíc dle mých osobních zkušeností, tam kde nepomohla diplomacie tam pomohly neustále chodící farmící útoky více lidí. Tam kde nepomohlo ani jedno, situaci vyřešily katapulty, dříve či později.
-
Specter, věř mi, že já měl stejný názor.. na začátku hry jsem na boty nadával, protože mi furt někdo uhýbal.. no ale potom chodili i na mě, takže jsem byl rád, že ty botky mám
-
Sice už je to trochu starší post, ale tak proč kvůli tomu zakládat nové téma...doufám, že tu nikde podobná otázka není, jestli ano, prosím o odkaz a omlouvám se
Chtěl bych se tedy zeptat, na jakém principu se vybírají jednotky, které uhnou... např. Mám 500 palek, 300 oštěpů a 100 teutonů a k tomu hrdinu s botkama...které jednotky uhnou? Jen off, nebo se vždy jde po jedné až dokud se nesplní limit, podobně jako u klecí? ... díkyza odpověď
-
Neomlouvej se, odpověď jsem hledal dlouho, ale našel ji.
Jednotky uhýbají v pořadí "jak jsou drahé" tedy když se podíváš na seznam, tak zprava do leva. Senátor / osadník / katapult / beranidlo atd atd. z Tvého seznamu uhnou primárně teutoni a pak oštěpaři a teprve pokud zbyde kapacita, tak pálky.
Rozumíš vysvětlení?
-
Krása, děkuju