zdravím
zastup tu funguje stejne jako na t4? cize na každý server mozu met 2 zastupy a 2 lidi zastupovat? nebo mohu zastupovat jen 2 lidi ze vsech serverů?
Pelda
zdravím
zastup tu funguje stejne jako na t4? cize na každý server mozu met 2 zastupy a 2 lidi zastupovat? nebo mohu zastupovat jen 2 lidi ze vsech serverů?
Pelda
Ahoj
Na každém serveru můžeš zastupovat dva lidi a být zastupován dvěma lidmi. Např. jsem na CZ1 dva zástupci a dvakrát zastupuji a CZ2 dva zástupci a dvakrát zastupuji.
dobre dekuji
A já bych doplnil otázku ohledně zástupu. Jak je to s útoky na hráče, kde jsem měl zástup a už nemám, jak je to s případným přebíráním jeho vesnice?
a jaký mají práva zastupci dají se nastavit ?
Je to v nastaveni zastupce:
Posílat loupeže na jiné hráče
Posílat podpory do cizích vesnic
Posílat suroviny do cizích vesnic
Kupovat a utrácet zlaté
tam to nevidím proto se ptám nenmáš obrázek ?
Nastavis nekoho a pak das editaci nastaveni zastupce, tam to je.
A já bych doplnil otázku ohledně zástupu. Jak je to s útoky na hráče, kde jsem měl zástup a už nemám, jak je to s případným přebíráním jeho vesnice?
Ahoj Lajane,
neboj se si založit nový post anebo rovnou napsat na Support. Hráči nemusí anti-pushing mechaniku bezprostředně znát a nemusel by Ti nikdo odpovědět.
Na Tvoji otázku platí typ 2, případně typ 3 dle situace (musíš vědět Ty, jaká je situace):
http://forum.travian.cz/showthread.php?t=109779
Typ 2:
§2.7. Smí dobýt vesnici, pokud se během posledních 14 dní nezastupovali a pokud v posledních 3 dnech nebyli ve stejné/spojenecké alianci
(udělal jsem jen drobnou úpravu, TK vyžaduje 3 dny mimo alianci, ne dva)
Typ 3:
§3.7. Nesmí si dobýt vesnice
S pozdravem
Lored