Diskusia k novým verziám hry

• Ahojte, dovolil som si túto tému založiť z dôvodu že mi tu niečo takéto chýba a možno to niekto ocení. Mohlo by sa tu diskutovať o každej novej verzií

Čo hovoríte na zvýšenie cien zlatiek a zároveň aj úpravy trvania prémiových funkcií?

- Môj názor je stále taký aj keď sa to zvýšilo kľudne si s 10€ vystačím na celý mesiac ak to nebudem hrotiť s npc.
    - Mňa teší že sa dá za zlatky zakúpiť slot na stavanie, keď veľa pracujem môžem si to v pokoji naklikať a ono to ide
    - A na ostatné novinky čakám ako budú vyzerať a ako to bude všetko fungovať, či ma to nabudí hrať viac alebo si poviem že to už je veľká blbosť. :-)

Tak neváhajte diskutujme, špekulujme, kritizujme chváľme, :-)

• Zajímalo by mě proč rostou ceny za 25% k produkci surovin, proč stojí npc víc, to hraje tak málo lidí, že se musí ceny postupně zvyšovat. Myslím, že tohle odradí hodně hráčů, osobně má kingdoms velký potenciál, ale tímto krokem odradí spoustu hráčů, asi se spíš vrátím k verzi t4, která mě vyjde zhruba na poloviční finanční částku.
    Jinak většina novinek je fajn.

PS. Jen pro zajímavost, plus účet a bonus k produkci na trvání serveru počítám cca 300 dní 2400 zlatek na Kingdoms což dělá asi 1900 a to nepočítám používání npc, nebo automatického dokončení, nebo otevření slotu stavbyvedoucího, obchodních cest atd.
    Travian Legends na trvání serveru opět cca 300 dní 1285 zlatek, což je o málo víc než polovina, takže na utrácení mnohem lepší.
    Další výhody které má plusko se nejspíš vynulují, legends bonifác 100 zlatek a to je vše. tady otevření slotu na opakování dodávek 75 zlatek. Otevření slotu stavbyvedoucích nepoužívám na žádném serveru, takže nehodnotím, pro někoho,ale může být výhodný.

Závěr je podle mě když chcete investovat peníze, je levnější legends a myslím, že si ho za peníze více užijete, pokud nechcete do hry investovat, tak je rozhodně lepší kingdoms, proto ho hraji na odych a legends na machrování. :D hrát na špici je pro mě levnější. V tomto rozboru je jen zahrnuta cena a nikoliv kvalita hry, kterou připouštím má kingdoms lepší.

• Nehraji Legends takže nemohu posoudit. Každopádně mírný nárůst cen je bohužel obvyklý u většiny služeb. Kdo chce, zlatky si koupí, kdo ne, nekoupí si je. Každopádně hraji speed Kingdoms a ta spotřeba zlatek je velká. Ale zase na druhou stranu, hraju krále a hraju pro svoje lidi. Hrát řadového guvernéra řešit si jen svoje problémy, tak asi ani zlatky nepotřebuji. Minimálně jsem odehrál v podstatě dva servery COM guvernérů bez zlatek a patřil jsem mezi nejlepší guvernéry dotčených království. Akorát jsem pak nedohrával a spěchal na český Kingdoms na který jsem se moc těšil.

• Hráči určitě přibudou. Všimni si, že pokud vybíráš karty skutečně každý den tak získáváš i předměty typu okamžitě doručit/dokončit stavění apod. Tyhle věci jsou standartně za zlatky. O balíčcích surovin nemluvě. Hráč který do toho nedá ani kačku bude mít, při troše štěstí tři desítky takových itemů měsíčně.

A ještě jedno malé doporučení, na comu existuje server kterému se říká FIS nebo TEST, mezi starými hráči je to prostě alfa. Na alfě máš vesměs přísun zlatek od TT protože jim vyplňuješ dotazníky jak se Ti které věci líbí apod. a někdy i tam hráči dostávají hromadně balíčky zlatek protože je to testovací server pro všechny. Jestli si chceš zadarmo zkusit hraní se zlatkama, doporučuju FIS. Začíná se tam s 345 zlatkami samo o sobě. Nevýhoda je pochopitelně že je to anglicky mluvící server. Češtinu do hry si můžeš dát v nastavení, ale fórum a dotazníky jsou v angličtině. Zase na druhou stranu, pokud Aj ovládáš, do fóra občas chodí vývojáři koukat co hráči píší.

Pokud ten server neumíš najít, zkus tenhle odkaz: http://lobby.travian.com/#/gameworld/2297395