Hráč v království

• Dobrý den,

na serveru KS3 se stalo, že král který sousedil s mým královstvím abdikoval, a stal se členem naší aliance a členem jednoho království z naší aliance, a to i přesto, že nebyl nikým pozvaný, a jeho vesnice neleží na území žádného našeho království, chtěl jsem se tedy zeptat, jak je to možné? Jedná se o hráče Grrh (40/5) a Rendy (42/5). Já jsem Zemca, království hned nad nimi, aliance KSV.

Děkuji

• Systém určuje přirazení ke království dle vlastního uvážení. Za mě, co jsem viděl, to bylo vždy do nejbližšího království. (ozkoušeno na S4 jako Support - "test"). Pokud je to u Tebe jinak, nemusí se za každou cenu jednat o chybu. Požádej dotyčného hráče aby se k Tobě přidal a je to.

• Peldo, prosím nepoužívej fórum na bugy na dotazy, pakliže napíšeš do správného fóra, aneb třeba přímo na support, Tvůj dotaz bude zodpovězen mnohem dříve.

Mám teď TEST support účet na s1 a to co píšeš nemusí být pravda. Abdikoval jsem a systém mě nepřiřadil k žádnému království, je tedy pravda že jsem byl v území nikoho mezi dvěma královstvími. Každopádně pokud by Tě to hodilo k nějakému království, tak chat uvidíš, jak alianční tak královský.