Arkadaşlar birinin multi hesap kullandığından şüphe duyuyorum. Şikayet etsem ve gerçekte multi hesap kullanmayan biri çıksa bir ceza alırmıyım?

Multi hesap
-
-
Hayır, ne sen ne de o kullanıcı ceza almaz
-
Teşekkürler
-
Şüphelendiğiniz kişileri Yardım Merkezinden şikayet edebilirsiniz.(http://help.kingdoms.travian.com/tr). Bu şikayetinizden dolayı size herhangi bir yaptırım uygulanmaz.Oyuncu eğer kural ihlali yapmışsa gerekli cezai işlemler uygulanır.
-
Arkadaşlar gerekli başlığı bulamadım buraya yazayım dedim. Ben şimdi arkadaşımla aynı pc ve aynı modemi kullanıyoruz. Birbirimizde temsilciliğimizde var. Eğer o bana veya ben ona destek asker atsam hesaba bir sorun çıkarır mı ?
-
Arkadaşlar gerekli başlığı bulamadım buraya yazayım dedim. Ben şimdi arkadaşımla aynı pc ve aynı modemi kullanıyoruz. Birbirimizde temsilciliğimizde var. Eğer o bana veya ben ona destek asker atsam hesaba bir sorun çıkarır mı ?
Merhaba Akıncı
Aynı bilgisayar ve modemden iki kişi oynayabilirsiniz fakat bir hesabın diğeriyle tekraren desteklendiği görülürse multi kullanımdan gerekli cezai işlemler uygulanır. -
Merhaba Akıncı
Aynı bilgisayar ve modemden iki kişi oynayabilirsiniz fakat bir hesabın diğeriyle tekraren desteklendiği görülürse multi kullanımdan gerekli cezai işlemler uygulanır.peki herhangi bir acil savunma gerektiğinde 1-2 defaya mahsus destek atılırsa ne olur ? Ve atılan destek orada kalsa sorun olur mu yine ?
-
peki herhangi bir acil savunma gerektiğinde 1-2 defaya mahsus destek atılırsa ne olur ? Ve atılan destek orada kalsa sorun olur mu yine ?
Yapılan incelemelerde tekrar eden destekler görülürse sıkıntı yaratır sıkıntıya girmemek için herkes kendi hesabını oynamalı.(Uzun süreli atılan destekler -tekrar eden destekler incelemeye göre sıkıntı yaratabilir.)
Destek için kral var birlik var riske atmaya gerek yok -
Yapılan incelemelerde tekrar eden destekler görülürse sıkıntı yaratır sıkıntıya girmemek için herkes kendi hesabını oynamalı.(Uzun süreli atılan destekler -tekrar eden destekler incelemeye göre sıkıntı yaratabilir.)
Destek için kral var birlik var riske atmaya gerek yokBiliyorum ama her birlik birlik değil
Gerçek dostuma daha fazla güveniyorum
Şu ana kadar da destek durumu vs olmadı hiç bir iletişimimiz yok yani
1-2 kerelikten bişey olmuyodur umarım ona göre hareket edeceğim
-
Biliyorum ama her birlik birlik değil
Gerçek dostuma daha fazla güveniyorum
Sanırım gerekli şekilde anlatabildim.
Kurallara uyun,oyunda kalın.:)
Keyifli oyunlar