Benim bildiğim o tarz bi şey sadece hammadde aktarımında gerçekleşiyor. Bu da hammadde gönderimine sınır konarak gerçekleşiyor (sınırını hatırlamıyorum). Asker ve saldırılar hakkında bi sınır yok diye biliyorum. Bu yüzden istedikleri kadar asker üretip, istedikleri kadar destek gönderip, istedikleri kadar saldırı çıkabiliyorlar
Posts by Mirochi#TR
-
-
arkadaşlar bu servera nasıl kayıt oluyoruz oynuyoruz ya link atarmısnız görünmüyor
http://kingdoms.travian.com/com Buradan kaydolup ayarlardan dili Türkçe olarak seçebilirsiniz.
işte link burada. modumuzun dediği gibi yapacaksın
-
-
Merhaba Elore bir sorum olacaktı arkadaş krallıktan çıkıp vali olmak istiyor ve krallıktan çıkıp bana vali olacak fakat kral olmaktan nasıl vazgeçiyoruz bilgilendirirsen sevinirim teşekkürler
Elçilikten oluyor o iş. "krallık" sekmesi altındaydı yanlış hatırlamıyorsam
-
Türkler'in veya başka bi ırkın eklenmesi yıllardan beri istenen bi özellik( en azından ben 2007'de başladığımdan beri görüyorum). Ekleyecek olsalardı şu ana kadar eklerlerdi
-
Hmm, gelebilir ama Aralık sonu-Ocak başı arası finallerim olacak. O finallere çalışmaya çalışıyor olacağımdan gelemeyebilirim
Gelirsem de temsilci bulmam lazım. Tabii gelirsem de yeni özelliklere alışmam lazım, yazın oyunu bıraktığımdan beri bir sürü özellik geldi
-
Yanlış hatırlamıyorsam yok oluyordu onlar. Hatta vali olmadan önce sistem uyarı veriyordu galiba hazineyle alakalı
-
Hayır, ne sen ne de o kullanıcı ceza almaz
-
2. köyündeki saraydan, "bu köyü başkent yap" seçeneğine tıklaman lazım. Bundan sonra o köyün başkent olur. Her hesapta bir tane saray olur, bu yüzden 2. köyüne saray yaptın mı, onu yıkana kadar başka hiçbir köyüne saray yapamazsın
-
Normal saldırıydı yanlış hatırlamıyorsam
Sınırlar da nüfusuna göre genişler. Şuradaki resimde görüldüğü gibi genişler
-
İlk sorunu yanıtlayabilirim de ikincisini ben de bilmiyorum. Yanlış hatırlamıyorsam, yağmaya askerlerinle beraber kahramanını da göndermen gerekli. Kahramansız hazine alınamıyor diye biliyorum
-
Almak istediğin yer bir köyse, en fazla 4 ya da 5 kere saldırmanda alırsın. Ama kasabaysa, 8-10 kere saldırman gerekebilir
-
Sen valilerine saldırırsan, o oyuncular krallığından çıkmış olur. Onlarla barış imzalayana kadar da çıkmış halde kalırlar. Krallığından çıktıkları için de muhtemelen puan kaybedersin. Vergi toplayamama olayını tam bilmiyorum. Belki hazine binaları olmadıkları için toplayamıyorsundur belki de bugdır
-
Kahramanını ana köyüne destek olarak gönder. Gönderirken de "kahramanın köyünü değiştir" kutucuğunu işaretle. Bir sorun olmadan istediğin köye taşıyabilmen lazım
-
Köyünü şehire yükseltmen (kasaba ayrıcalıkları tanıman) gerekli. Ondan sonra şehir merkezinde, surun çevresindeki suya tıkladığında kurabilir olduğunu göreceksin
-
Yayılma (reis/senatör ve göçmen üretimi) ve köyün reislenmesine engellemesi haricindeki işlevleri kastediliyor olabilir
-
Öyle bir şey mümkün değil. Yayılmanda bir köylük yer açılabilmesi için o köyünün reislenmesi lazım. O köyün reislendikten sonra istediğin yerde sıfırdan köy kurman lazım. Yani 3 göçmeni tekrar üreterek
-
Vahanın içindeki hayvanları kesip, vahaya asker desteği göndermeyi denedin mi?
-
Eski sürümdeki gibi natarlaşabiliyorlar ama ne eski sürümdeki ne de bu sürümdeki kimse bunun şartlarını bilmiyor. Ama, atıyorum, 1 hafta tatil modsuz inaktif olundu mu direk natarkaşmalılar bence
-
Siyah: Krallığıma katmak istediğim vali konuştuk olur dedi.
Siyah ile işaretli valinin kralın 16 nüfusu var(inaktif), benim 58.
Sarı: Sarı bölge benim krallığım.
O valiye tıklıyorum ama herhangi davet butonu çıkmıyor. Adama sordum bana elçiliğin 3 level olması gerekiyor galiba dedi.Elçiliğin 3. seviye olması şartı, birlik kurmada geçerli. Başka bir şeyin şartı değil. O köy senin etki alanında değil. Sarı bölge dediğin şey senin krallığın değil, krallığının etki alanı. Köyünün nüfusunu arttırarak, sarı bölgeni o köyünü kapsayacak şekilde büyüt. Etki alanın o kapsayacak kadar büyüdüğünde, tıkladığın zaman gene davet etme seçeneği çıkmazsa, hazine binanı aktifleştirerek bir daha dene