Posts by Nihat02
-
-
-
multi yasaldır yakalanmayana dek 😊
-
geçen qafam attı 18li açtım 15 qesmedi, hile bizim işimiz moruq
qafam da kafam diye yazılır q harfi kullanmıyoruz morukk bilmişlik taslamayın odine ulaşamamış arkadaş demekki derdini buraya anlatmak istemiş
-
😂😂😂😂
-
-
1 asker yollarsan ölür zaten en az 3 koyki ölmesin özledim travianı atarsaaa 130
-
Çok saçma Bunun üzerine konu açılmasına bile gerek yok İsterseniz Kargoyla Kupada Versinler
-
35 100 600 1600 Altın paketler vardır Hediye vermek için istedigi kişiye Kodu yollayarak bu işlemi gerçekleştirebilir
-
Gelen vergiler filtresini kullanabilir. TR2 Yivset
-
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
Her yerde başka oyunlar oynayın cümlesini kurman beyin fakiri oldugunu gösteriyor sayın lovegood kullanıcısı
-
Öyle bir sistem yok Sadece '' AL'' SAT'' Var xarpet Her eşyanın bir değeri vardır satarsan direk gümüş eklenir Zaman İlerledikçe Esyanın Değeri düşer .
-
YivSet Tr2
Roma
-
Mobil Sohbette Bazen Hiç birşey Gözükmüyor hiçbir yazı yok Çıkış yapıp tekrar girmek zorunda kalıyorum düzeliyor
-
Şu mobilde Keşke krallığa gelen saldırıları görebilsek vahaya gelen saldırıları falan
-
İlk Düzeltilmesi Gerekenlerden
1. 10 Bin Hazine Konusu daha düşük Olmalı veya eski sisteme dönülmeli Krallıkların Bölünmesi ayrıca bi saçmalık oluyor
2. Mobilde Saldırı Geldiginde Bildirim Gelmeli -
açılsa bile x3 en az 45-50 gün geçmesi lazım
-
2. köyü ham alanlarını geliştirmediyseniz kendiniz merkez binasını 10 yaparak yıkabilirsiniz köyünüzü başka türlüsü zaman alır zaman kaybı olur
-
Tr 2 Şehzade