Ja si to zahrajem tu ..moje valentinky posielam Archi a Rozpadly_strom#CZ a tu najväčšiu pre Lady#CZ(2), pre ktorú mám na valentína prichystané vylepšené na lvl20.
Posts by Gargantua
-
-
Rozhodně se na tu spolupráci těším, co jsem zatím potkala hráče ve hře, tak jsou všichni moc fajn. Hraješ teď CZ2x3?
Nie, nie, ale slúžim hráčom na helpdesku pre ich potreby na tom svete
-
Ahoj Bajty, pokusím se samozřejmě a já mám velikou trpělivost, takže ikdyž to bude chvilku trvat, budu se snažit tu nějaké věci změnit. Samozřejmě budu ráda za vaši pomoc. Jak se říká naděje umírá poslední a Gargantuo já jsem bohužel optimista
tak to se mnou budeš mít náročný.
Vy hráváte jen speedy nebo i šneky?
Tak pre dobro komunity budeme musieť dobre medzi sebou spolupracovať.
-
Bajty pekný pokus vidieť svetlú budúcnosť
-
Podporujem riešenie čislo 2.
-
Pekná otázka, až ľutujem odpovedajúceho.
-
Ahojte, poradí mi někdo jak smazat jeden ze světů? Hraju 2 světy v jednom účtu a potřebuju jeden smazat. Najel jsem si do herního světa, který chci smazat. Sice jsem našel smazat postavu, ale bojím se abych si nesmazal účet celý. Díky za rady.
V hre (vo svete): Nastavenie > Postava > Zmazať postavu
-
Ešte nie, čakaj
-
Určite to dopadlo skvelo ako stále! Teraz sa asi sústredia na nové masky na HW, aby opäť rozšírili základňu hráčov týmito vylepšeniami!
-
všech ze všech
-
Ja by som sa celkom potesil, ak by v marci bol spusteny cz3x3 .. cim viac serverov, tym viac prilezitosti hrat s priatelmi
-
Počíta sa to aj v tom prípade, že tam prídem, zverejním a následne opustím ten kanál?
-
-
Ahoj,
Travian Legends je niečo na starý štýl Travianu T3.0. Travian Kingdoms je úplne niečo iné. Toto fórum je určené najmä pre hráčov Travian Kingdoms, preto zrejme najviac odoziev bude na tento typ Travianu. Najviac hráčov je zrejme na speed serveroch, ktoré trvajú cca 55 dní.
Ak chceš hrať, o pár dni bude spustený nový speed server, môžeš tam hrať spolu so mnou ..
-
My chceme viac CAPTCHU, ako toto ..
Toto netrápi nikoho na CZ, možno len guvernérov Rebelsa a podobných..
Chceme bojovať najmä proti BOTOM / SKIPTOM .. my chceme CAPTCHU !!
-
Baron Max pretoze ako posledný z veteranov hra hru na vysokej urovni
-
-
we want more nx3 and nx5 servers!
-
Prečo nemáš klobúk na avatarovi? Neoslavuješ narodeniny?
-
Can I buy hat like can i buy starter package in the new perfect gold shop? .. btw .. New gold shop is awesome