eğlencenize bakın oyun alt tarafı abartmaya gerek yok takılın kafanıza göre çok zorlamayın kendinizi
Posts by KonstanAdastra
-
-
Vergiyi açmanın bize bir zararı varmı krallıktan biri gelen hammadde azalıyor diyorda rica etsem acıklarmısın
-
Test sunucusunda oynayacak Türk birlikleri varmıdır?
-
Merhaba,
O zaman gördüğüm kadarıyla oyun süresiyle ilgili iki ortak öneri var. Yani genel olarak sürelerin uzatılması yönünde. Fakat uzun sunucu sürelerinin oyuncuların özellikle oyunun bazı aşamalarında sıkılmasına yol açtığı argümanı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Fakat bu biraz da işbirliğini destekliyor gibi geliyor kulağa. Peki bunun yarattığı sorunun ne olduğunuz düşünüyorsunuz?
Bana kalırsa test sunucusunda dediğim sürenin denenmesi ve dünya harikası zamanı geldiğinde hazinelerin kendi krallıklarında dahi yer değiştirilmemesi sağlanmalıdır ufak öneri çünkü şuanda oyun başı saldırı oynayıp hazineleri aldıktan sonra oyunun orta ve son safhasında savunmaya geçip veya hazineleri kaçırarak hiçbir türlü aradaki farkı kapanmıyor. Oyun sonuna kadar ordu basıp besleyen adamlar da artık kalmadı denecek kadar az . Orta safhada da problem bana kalırsa saldırı askerlerinin yavaş çıkması ve ham madde gelirinin az olması çünkü travian mantığında bir köyden saldırı askeri basmak zorundasın tabi ki güçlü bir ordu istiyorsan bundan olayı bir tane ahır ve bir tane kışla çalıştırabiliyorsun orta dönemde ancak çok az insan bu dönemde epey altın harcayarak büyük kıla ve büyük ahır çalıştırabiliyor ve altını az alan veya hiç almayan kişiler bu orta dönemi pas geçiyor askerin az olmasından dolayı çünkü savunma oynayan oyuncular tüm köylerinden savunma basabilir ve bunu istediği köye yollayabilir. Ham madde gelirinin bana kalırsa %20-%40 arasında artması gerek ve bundan dolayı bir çok oyuncu daha fazla online olup saldırı oynamasını ve savunma oynayanlarında daha fazla dikkat etmesini gerektirecek.
Bana kalırsa bunların hepsini 5x - 3x sunucu açılıp denemesi gerekiyor.
-
Uyurken sayılmaz gazozumuza ilaç katmışlar hile var
hahahaha
-
-
Benim önerim oyun gününün artması
1x sunucu da 180 gün yerine 240 gün
3x sunucu da 60 gün yerine 80 gün
olursa oyundan herkesin daha çok zevk alır.
-
Hesaplar şikayet eden kişilere ya da kişi sayısına göre değil, hesapta bir kural ihlali varsa kilitleniyor
Temsilcilik verdiğim arkadaşımla benim hesabım kitlenmişti de saçma şekilde
1-2 saat ta sorun çözülmüştü.
-
5-6 kişi şikayet edince hesabı neden askıya alıyorsunuz ?
-
Grafik ve Krallık sistemi
-
gece koruması olmayan server gelsin
-
-
29 eylül com2x3 serveri acılacaktır diye bilgi aldım gelen arkadasları bekliyorum
-
One Piece
Tr1x3 -
tr1x3
One Piece -
28 eggs
One Piece comx3