Posts by Capu
-
-
süpermiş hemen denicem
-
Murat Gitti Değilmi Bizim Kaçak
-
Seni Suçlamıyorum Özgürsün Bu konuda Zaten Niye Bukadar üzerine gittiysem Affola
-
Hiçbir Multi oyuncuların hesaplarını durduk yere kitlemezler Bunu unutmayalım Bunu Burda dile getirmen Hiçbir şeyi Değiştirmicektir Belki Şifre paylaşımından kilitlenmişindir
-
aynen arkadaşım Dediğin gibi işliyor
-
Aynen Öyle Oyun sonuna kadar .
-
Bunu test dünyasına başlayarak göre bilirsin. Bende fazla bilgi sahibi değilim
-
1.sorun şehir yaparsanız değiştirebilirsiniz merkezi 2.yeni dünyası tr1 1x hızında olucak Ve sadece Krallık uygulaması olucak Heralde
-
Belki biriyle anlastin krallık için def basican. Yani hikayen güzel .
-
ben anladım ne söylemek istediğini ilerde multiden sıkıntı olmasın diye deniyorsun. . kurallar gayet açık herkesin tek hesabı ola bilir. zaten sana yakın biri bunu oynucaksa neden yardım etmicekmis anlamış değilim ve katı olmaları lazım bu konuda hiç affetmicen ne yani şimdi kardeşi pc başına oturtup travian kingdoms oynatiyim
. -
İyi Ozaman Biz ailecek baslıcaz Tek pc :))) Multiyle Diyalog Halindemisiniz . Odin Bey . neden benim tek hesabım varda başkasının iki hesabı olsun .
-
yinede yetkili biri cevaplaya bilir Bunu Ticket Atarak ortak ip diye belirtince sorun çıkmaz diye biliyorum
-
olmaz diye biliyorum kural ihlali Olur İllaki Destek Atmak zorunda kalırsın ilerki zamanlarda sıkıntı Çıkabilir. Yinede Yetkili Biri Cevaplasın
-
Gelceğini Sanmıyorum
-
Atabilirler belediyeyi kurdugunda 800 kp veriyor
-
Kp 1000 olduysa ata bilirsin
-
Birleşme falanmı Oldu Ahi Yıldız Baya Etkiliydiler Oyun ortalarında Bırakmıştım