Posts by Cengiz

Peki Mesela Oyun Başı Köy Taşıdıktan Sonra Köy Atılabiliyor Mu ? Yani Ben 3 Göçmeni Hazırladım Köyümü Taşıttım Hemen Anında Göçmenler Yola Çıkabiliyor Mu Tek Köyüm Varsa ?

2. koy baskent olunca , ilk koyde ki hazine binasindan vergi alabiliyor muyuz ya da hazine acik kaliyor mu ? ilk koy sehirken 2 . koyu baskent yaparsak 1. koyun sehri yikilir mi ya da 2. koyu de sehir yapabilir miyiz?

Selamlar,

Mümkün sayılır. O krallığın hazinelerini ele geçirir ve önemli oyuncularının köylerine yıkımlar gerçekleştirirseniz ve oraya yeni hazineler açarsanız sınırları sizin sınırlarınızla birleşebilir. Fakat diğer bir krallığın direkt olarak size teslim olması gibi bir oyun özelliği bulunmamaktadır.

Oldu Mu Bu Şimdi :D Ben Hülagü Gibi Adamın Kalesini Havaya Uçuramıyorsam Olmaz Ki :D ; Teşekkürler Sorumun Cevabını Aldım Sizi De Uğraştırıyoruz Sağolun .

Açılmıyor Hocam Gitti 20 Altın :D Ayrıca Size Ankette Varmı Bilmem Ama Fikrimi İleteyim .

Şu An TR 1 De Kralım Ve Krallığa Aldığım Oyuncuların Çoğu Offline Oldu Yer Kalmadı Millet Krallıga Gelicek Toprağım Yok .

Adamı Işınlıyorsun Kendi Toprağına Ama Toprağından Atamıyorsun ...
    Bari Terk Edilmiş Köyleri Toprağımızdan Atabilelim .
    Ayrıca Adam Terk Edilmiş Köy Olmasına Rağmen Köyü Silinmiyor ...

Uzağa Attım 2. Köyü Hazine Yapamıyorum 3. Köye Gelene Kadar Noolur Bilmiyorum .

Velhasıl Sistemin Açıkları Oyundan Soğutuyor Adamı .
    En Az 40 Kere Ulan Bilsem T4 Te Açardım Dediğim Oldu .
    Yağma Listesi Sınırı ''Oyunu P2 win e Çeviriyor!''
    Demiycem Çünkü Açık Arttırma Sistemi Zaten Kazanma Şansını 0 a İndiriyor ...

He Nedir Bunun Güzel Yanı Abuse Edilemiyor Yani 1 Melheme 100000 Gümüşe Satılamıyor Bu Sayede Ama Bu Limitin De Biraz Arttırılması Şart .

Güzel Tarafı Küçük Günlük Görevler Ve Kart Oyunları Harika Bir Eklenti . Ama Paran Yoksa Kahramanını Bile Kullanamıyorsun . 10 Saatte Dirilttiğim Kahraman 2 Saat Anca Yaşıyor :D Dertliyiz Başını Ağrıttık Kusurumuza Kalma İletişime Geçersen Sevinirim Aha Bu Da Numaram 0549 324 0500 .

Yağma Listesi 10 Köy Sınırı Da Resmen Göster Ama Elletme Muhabbeti .
    Paran Yoksa Oynama Yazsalar Daha İyimiş :D . Türkiyenin En İyi Oyuncusu Avrupanın En Dandik Oyuncusundan Dayakyer Uluslar Arası Dünyalarda Sebebi Onlarda Altının Ucuz Olması Biz Burda Zaten Cehenlemde Yaşıyan İnsanlarız Kalkıp Oyuna Altın Almak İçin Para Mı Yatırabiliriz ?

Kısacası Pay 2 Win .

Yıllardır Travian Oynuyorum Kingdoms Kadar Saçmaladığını Görmemiştim ... Açık Arttırma Sistemi Rezalet. Vahalarda Asker Bonusu Zaten Başlı Başına Saçmalık .
    Ayrıca Tokmak Sallayanın Hükümdarlığı Hiç Değişmedi Her Sürümde Bu Saçmalık Sürdürülüyor .