benim bir soru var, birleşme yapınca küçük krallığın hazinelerine ne oluyor?
zafer puanları toplanmıyor. Fazla olan krallığın ismi kullanılıyor, onun zafer puanından başlanıyor. Ancak hazineler hangi köylerdeyse oralarda kalmaya devam ediyor
benim bir soru var, birleşme yapınca küçük krallığın hazinelerine ne oluyor?
zafer puanları toplanmıyor. Fazla olan krallığın ismi kullanılıyor, onun zafer puanından başlanıyor. Ancak hazineler hangi köylerdeyse oralarda kalmaya devam ediyor
Onları ezerek yendi mi bir daha oyuna giremiyorlar birsüre bi şekilde yenmek lazım Tadından yenmiyor o zaman
Söyleyeceğim şey nasıl gerçekleşir bilmiyorum ama oyunu daha rekabetçi hale getirmek adına vergi sisteminde bir düzenleme iyi olabilir. 100 oyuncuya sahip bir krallığın kralı o serverdaki yağma 1.sinin yaklaşık 2 katı gelire sahip oluyor. Belki oyuncu sayısı daha az olan krallıklardaki valilere sattıkları çalıntı mal başına daha fazla hammadde verilebilir. Bu sayede birçok vali META kralliklar yerine daha az oyuncu sayisina sahip ama yine iddiası bulunan ekipleri tercih edeceklerdir. Ayrıca 3 senedir çeşitli krallıklarda yoneticilik yapmiş biri olarak söylemeliyim ki 100 150 kisilik pekçok kimsenin birbirini tanimadigi gruplardansa 30 40 oyuncuya sahip gruplar hep daha samimi olmuştur ve oyun bırakma yüzdesi olarak 100 150 kisilik birliklerdeki oyuncuların %20 %30 unun sonraki serverlarda oyuna devam etmediklerini, tam aksine kucuk gruplardaki oranın çok daha düşük olduğunu fark ettim. Bu bahsettiğim oran serverın kazanalması halinde gerçekleşendir. Eğer fazla oyuncuya sahip bir krallık kendisinden çok daha az sayıda oyuncuya sahip bir krallık tarafından mağlup edilirse bu oran çok daha dramatik
Yani söylemeye çalıştığım oyuncuları daha küçük gruplarda oynamaya teşvik etmelisiniz. Aksi halde birçok oyuncu(özellikle yeni ve kimseyi tanımayan oyuncular) kazanmak adına büyük grupları tercih edecektir ve oyun kalitesi onlar adına da düşecektir. Karşılarında az sayıda oyuncuya sahip yeni krallıkların da şevkinin kacması muhtemel tabi
Display MoreThanks şehzade#TR .
Everyone here, would you all be interested in enforcing a 60 governor limits to all of our kingdoms in the next server we play to make it more interesting.
Please follow Deacon 's post for more discussion on the topic : Kingdom member limitation
_Best Regards
We have about 60-70 members and I hope it will be no more:) Our name is "War". We supply the Kingdom member limitation. No diplomacy, no cheats. Just fun
Best regards
War Community Manager
şehzade
War is coming!
Write War (Name can be changed) kingdom from TR please
Senin birine trajikomik demen trajikomik
Senin gibi zeki bir arkadaşın konu hakkında bilgisi olmadan yorum yapması çok trajikomik furkanka
Derebeylik teklifi yollayıp daha sonra o teklifi çekersen o oyuncu valin olarak kalır.
Bunu yapmayıp sınıra köy atmaya da zorlayabilirsin
Display MoreHazine alanı olarak 1000 nufusta 4x4 kare alanı içini veriyor.
Yeni hazine binası açmak için gerekli miktarı toplayamayan krallıklarda oyuncular sınır dışında kalıyor. Bizim talebimiz ise sınırarın genişletilmesi. mesela;
100 nufusda 3x3
250 nufusda 4x4
500 nufusda 5x5
1000 nufusda 6x6
ya da buna benzer bir düzenleme yaılma imkanı varsa çok iyi olur
Display Morekesinlikle katılıyorum
en azından 1000 nufuslu hazınelere 6x6 bi alan verilmelidir
oyun başında 1000 nufuslu şehirdeki hazineye 6x6 fazla diye düşüne bilirsiniz ama oyun ilerledikçe güçsüz krallıkalar yıkıldıkca hazıne açmakda zorlasdıkca göreceksınız kı 6x6 çok daha iyi olacak en azından bunu test server da deneye bilirler
birde test server da 1 krala 3 derebeyı krallık birleşiminde 2 kral 6 derebeyi denenmesini öneririm
saygılarımla
fatihkaraca
Görüşlerinize saygı duymakla beraber malesef katılmıyorum. Büyük krallıklar oyunun ilk 40 50 gününde alacağı vergilerden fedakarlık ederek pekala 75. günde 400(9-10 hazine köyü) köyü kapsayabilecek yayılım yapabilirler. Belki çok iddialı olacak ama sadece TR1 izleyin
Ayrıyeten Kingdoms da krallar ve derebeylerin de herkesi sınıra alma gibi bi zorlukla karşılaşması da güzel bişey. Ayrıca malesef eskisi gibi 100.günde günlük 3 milyondan fazla vergi alan krallar göremicez.
Diğerini yıkmıştır biraz acele etmiş sadece
BOŞ YAPMA TOSUNUM HADİ İŞ ARA PRİM YAPABİLECEĞİN EN SON KİŞİ BENİM . BEN SANKİ SENİ DAHA ÖNCE GÖRDÜM DE SEN BENİ GÖRMEMİŞSİN
GÜYA BİŞEY DEDİN KIT AKLINLA
Üslubunu pek beğenemedim Ya söylediklerime içerledin de böyle yazdın üzdüysem ozür dilerim. Ya da genel tavrın böyle ki bu da ilk mesajımı kanıtlıyo
Neyse fazla uzatmicam bb. Tekrardan tebrikler
AY SOL YANAĞIM
![]()
Öpim de geçsin ayol
@LoveGood sen kimsin ki senin arkandan konuşacakmışım pek anlayamadım...
Adını bile daha yeni görüyorum, herkes kendini bir şey sanar olmuş![]()
Benimle aynı oyun dünyasında oynayan biri de çıkıp desin ki şöyle kötü sözleri hareketleri var, o zaman hak vereyim dediklerine...
Boş konuşup mide bulandıracağına biraz taktik ve strateji öğren , her server ilk 3.lüğü krallıklarımız tamamladığı için diğer krallıklar hak etmeden başarı kazanmamaları adına her server bir arkadaşımız kendini feda ediyor . bunları öğren ilerde lazım olur sana . @lovgat
Yine en iyi olduğumuzu ispatladık.boş konuşan şahıslara cevabım meyve veren ağaç taşlanır.saldırıda kısa sürede kendini çok iyi geliştiren livehero(sefa&caner) başarılarının karşılığını aldılar tüm ekip arkadaşlarıma gösterdikleri performansdan dolayı teşekkür ediyorum.organize olmamızda yön gösteren oldukları bize teknik ve taktiksel açıdan yön gösterici oldukları için Sekmoka(akif) ve Mangas (çağdaş abimiz) e de ayrıca teşekkür ediyorum.
@abdullahavlac_TR Adını bile daha yeni gördüm hmmmm pek inandırıcı bulmadım açıkçası ...
@oyuncakolduk#TR nickini ilk kez görüyorum ve fikrinin çok boş olduğunu düşünüyorum bu da nickini neden ilk kez gördüğümü açıklıyor sanki.
@Ertugrulgazi#TR(4) meyve veren ağacı x3'te çok iyi gördük
Kazandığınız server için hepinizi tebrik ederim Zlf ailesi
ismail boş yapma len
who are you?
Travian Kingdoms Avantajları:
- Görsel olarak çok daha gelişmiş
- Vergi sistemi sayesinde savunmacı oyuncuların da söz sahibi olabilmesi
- Daha az altına ihtiyaç duyması (Benim oyun tarzımda)
- Ekip çalışması aslında çok daha ön planda ( Oyuncu sayısı iyi olsa keşke)
- Daha kısa sürmesi (Bence)
Travian Legends Avantajları:
- Başta oyuncu sayısı
- Ekip çalışması daha önemliymiş gibi gözüküyor ilk maddeden dolayı
- Başarısız oyuncu ile başarılı oyunci arasındaki fark çok daha iyi fark edilebiliyor
Fikrim bu
Çok güzel paylaşımlarda bulunuyorsun vallahi yeni arkadaşlar için. Başarılar kolay gelsin
3x raporlar atmayalım
Normal server lerı atın o zaman beyefendi de görelim
Ayrım yok ki
Değerli Travian Kingdoms sakinleri,
Forumumuzu canlandırmak ve bizim için büyük önemi olan Travian Kingdoms anılarımızı ölümsüzleştirmek amacıyla böyle bir konu açmak istedim.
Umarım herkes burada güzel SS'ler paylaşır da hem birbirimizi daha iyi tanır, hem de hırslanır rekabeti artırırız.
Kimse kendi ordularını, büyük savunma veya saldırı raporlarını, bunlar haricinde yaptığı özel şeyleri ( büyük hazine çalmalar, seviye 20 tarlalı köyler vs. ) paylaşmaktan çekinmesin. Burada biz bizeyiz.
Heyecan verici SS'ler gelmesi ümidiyle
Bu benim kendi raporum. Tr1x3'den
Bu da muhteşem WOW savunmamız
bazen oluyor öyle şeyler