Posts by bCaNx

Desteğiniz ve cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Benim unuttuğum ne varsa zaten hepsini yazmışsınız. Çok teşekkür ederim. Umarım talebimiz dikkate alınır. Herkese iyi oyunlar

Merhaba, TR1 serverı ile geçiş yaptığımız yeni modda herkesin bildiği/farkettiği üzere birlik/krallık madalyaları oyuna eklenmemişti. Server açılalı uzunca süre geçmesine rağmen ve biz bu madalyaları talep etmemize rağmen halendaha eklenmiş değildi. Ben ve bir çok arkadaşım TR2 de başlayarak yeni bir sayfa açtık. Burada da güçlü bir krallık kurmayı hedefliyoruz. Fakat bizi motive edecek madalyaların bu kez olmasını önemle rica ediyoruz. Herkese kolay gelsin.

Birde forumda bir yerlerde "Krallar korudukları valilerinden vergi ve kültür puanı alırlar" gibi bir yazı okudum. Vergi tamamda kültür puanı ne alaka? Neye göre artıyor? Vergi alındığındamı ekleniyor?

Arkadaşlar merhaba, TR1 server'ı ile birlikte yeni bir oyun modu ile karşılaştık. Yeterli bilgilendirme (detaylı) yapılmadığı için deneme/yanılma yoluyla oyunu öğrenmeye çalışıyoruz. Travian vb. tarzı oyunlar için deneme/yanılma yönteminin ne kadar sıkıntılı bir durum olduğunu anlatmama gerek yoktur umarım.
    Sorularıma gelince

1. Her yeni köy kurduğumuzda bir derebeyi hakkımızın açıldığı öğren"DİK", derebeylerimiz merkez köyü harici hazine aktifleştirebiliyormu? Yani birden fazla nüfuz üretebiliyormu?

2. 3. Köy için yeterli kültür puanına sahip oldum diyelim, ama merkez köyümü şehire yükselttim. Derebeyi slotu açılıyormu yine?

3. 4k Hazine sınırı yalnız kralın 2. hazinesini aktifleştirmesinemi yarıyor yoksa 1. sorumdaki gibi derebeylerinide etkiliyormu?

4. Yemeden içmeden top10 a oynadık, krallık olarak Saldırıda ve Savunmada TOP 10'a girdik fakat gel gör ki madalyalarımız gelmedi :/

5. Oyuna davet ettiğim iki arkadaşımın ikiside bir krala tabii olmadan vali olarak oynuyor, ve 2 gündür köy taşıma mesajı gelmedi. Oyunun soracağı yok bari özel olarak ilgileninde adamlar başlamadan bırakmasın oyunu. Gerçekten çok sinir bozucu bir durum.

Cevapladığınız için teşekkürler.

kesinlikle katılıyorum, oyuna başlarken aynı yere düşmek için çok uğraşıyoruz, bu sistem şu anda oyuna eklense şu anda oyuna bir çok arkadaşımı başlatabilirim.