Posts by Folpe

Čus,

na CZ speedu cz2x3 se nám začal objevovat takový nešvar. Účty pravděpodobně jednoho nebo úzké skupiny hráčů, které zřejmě slouží k získávání goldů za "pozvání kamaráda".

Samozřejmě tento způsobem získávání zlata dobře znám a nabízí ho pár různých scriptů a stránek zdarma nebo za nějaký drobný poplatek, případně to slouží jako nějaký doplněk k placenému scriptu/cheatu. I Vy se můžete přesvědčit jednoduchým googlením, že takové způsoby existují a prostě se to v travianu normálně děje, nicméně v takovém množství jsem to ještě neviděl.

Prakticky všechny malé vesnice na screenu, které vidíte jsou jen účty, které založí novou vesnici, každá má cca od 15 do 30 pop a přestávají hrát a hned se mají krásně a můžou si koupit svoje plusko nebo bonus k obilí :) Navíc nejsou jen v části této mapy, ale i v jiných, pouze v menším počtu. Řada účtů má navíc nenápadně velice podobné názvy lišící se klidně jedním písmenkem.

Zajímalo by mě, proč se to stále nijak neřeší? Kdykoliv jsem viděl podobný pokus na com serverech, účty skončily zabanované a rozhodně se neobjevily v tak velkém počtu.

Už jsem si nějak zvykl, že hraní s botem či nějakým scriptem není zřejmě na CZ serverech nic neobvyklého ze strany některých hráčů a zřejmě to není asi ani proti pravidlům nebo že se v oáze objeví 7000 slonů, protože se chce někdo pobavit, ale tohle jsem ještě neviděl. Tak doufám, že to bude řešeno nebo si taky tímto způsobem můžu pro sebe obstarávat zlato? :)

Hodil bych Vám sem i odkaz na to, jak to funguje, kdo to nabízí atd., ale nechci si zadělávat na nějaký problémy, že tu dělám reklamu nelegálním praktikám, nicméně věřím, že google umí použít každý z Vás.

S přáním pěkného dne

Folpe

To myslíte vážně? Fakt dáváte mír na dva dny na speed server, který odstartoval teprve "před chvílí"? Větší blbost jsem tu pravděpodobně od vás ještě nezaregistroval :/