TR2 Gaul
Posts by Gaul#TR
-
-
Burdaki yetkililerden haber yok, daha üst makamlara iletsek mi acaba?
-
Altınlar bugün nihayet ödendi arkadaşlar, demek ki Travian Kingdoms Türkiye'de çalışan arkadaşlar kendilerinden üst makamlara birşeyler bildirilmedikçe iş yapmıyorlar.
Başka bir konu da o altınım olmadığından dolayı geri kaldığım 3 gün için ne bir özür ne de bir ekstra bedel verilmedi.
Bu konuda ne yazık ki sizi asla affetmeyeceğim sayın yetkili ama ilgisiz şahıslar. TR2 serverının ilk 3-4 günü bir çok alanda ilk 10 olmama rağmen sayenizde diğer altın kullanan oyunulara göre inanılmaz gerilemiş bulunmaktayım.
Bununla ilgili üst makamlarınıza ayrıca bilgilendirme yapacağımdan kesinlikle emin olabilirsiniz.
Size adam gibi konuştukça benimle ilgili mühim olan bu konuyla ilgilenmediniz. Bugün hem Türkçe, hem de İngilizce forumda bu konudan bahsetmesem, Size de eğer gün içerisinde işlemim tamamlanmazsa hukuki yollara başvuracağımı söylemesem bu işi halen daha çözeceğinizden şüpheliyim. Müşteri memnuniyeti konusunda 10 üzerinden puanlama yapılabilse size puan vermeye bile tenezzül etmeyeceğimi belirtirim.
Yukarıda bahsettiğim gibi, geri kaldığım zaman için bana ayrıca ödeme yapılmaması ve özür dilenmemesi durumunda sosyal medya vasıtasıyla itibarınızı yerle bir ederim. Bu da size son uyarımdır.
Edit: bu mesajın bir benzerini yine İngilizce forumda da paylaşacağım.
-
20 Ocak 2017, EET 18:40 tarihinde Travian Kingdoms android uygulaması üzerinden yaptığım alışveriş sonrası hesabıma altınlar eklenmemiştir.
Bu yöntemi kullanarak daha önce 2 kere daha alışveriş yaptım ve her seferinde altınlar hesabıma anında eklendiğinden dolayı aynı yöntemle tekrar alışveriş yaptıktan sonra satın alınan altınların hesabımda olmadığını gördüm. Gecikmeli olarak hesaba eklebileceğini düşündüğümden ve o an dışarıda olduğumdan dolayı eve dönene kadar ilgilenmedim. Olayın gecesi, yani 21 Ocak 2017'de saat 1:46 da ilk bildirimi yaptım ve bugüne kadar süren birkaç mesajlaşmadan sonra hiç güven veren bir geri bildirim alamadım.
Bu sorunumu hala çözmeyip, beni mağdur ederek daha büyük sıkıntılara yol açtığınız için teşekkür ederim. Planlarımı altın kullanmaya yönelik kurduğumdan dolayı her geçen gün serverda daha da geri kalıyorum. Bunun bana bedeli ağır olacağından dolayı sorunun gün içerisinde çözüme kavuşturulması ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.
Eğer en kısa zamanda bu sorun çözülmez ise olayı hukuki boyuta taşımakla birlikte, sosyal medyada size karşı her türlü propagandayı yapacağımdan emin olmanızı isterim.
Bu mesajı aynı şekilde Almanya'daki genel müdürlüğünüze de bildireceğim.
Saygılarımla.
-
Sıralama kasması problem değil de, ödül olarak bişeyler konuluyor ve verilmiyorsa kötü.