Posts by Paslı Kılıç

büyük ahır kapısına benziyor

Ben şimdi takip etsem ne fayda siz tutup şüpheli gördügünüz hesabı askıya aldınız

temsılcıler oyunu bıraktı .Yazdım hesabı temsılcıler dahıl benım hesabımda sılınmeye alındı

FARKLI bir maıille yine acıp oynamaktansa silinmesini bekleyip yinemi açalım

siz pirinci ayıklarken içindeki taşları iyi ayıklıyamıyorsunuz

Keseri çevirim yontuyorsuzun ama sezarın sözü size sendemi bürütüs

neyi düzeltiyorsunuzki uygulama atıyor tarayıcıdan girmek zorunda kalıyoruz

tam oturcak derken ban yiyoruz neymış temsılcı oyunu bıraksa bıle mudahale edmezmısız

zaten hesap sahıbı oyuna girmese yapmanız gereken bellı bır sure sonra temı dusurup hesabı bloklamak

ban yedik orası tamam ben hesabı sılıcem neden sızden rıca mınnet edeyim

işinize geldigigi gibi adam kayırın sız

Oyunda dost cok bizler evli çalışkan insanlarız o zaman ablaya yazak

Sevgimi Flanaks mızraklarına bayrak yapıp astım göğe

Kılıçlarımı vurdum kalem gibi çizdim aşkı bir buseyle

Şimşekleri koşturdum dört nala huzuruna

Söyle bu kardeşin sevgisi kabul olurmu susma ZEYNA

Bir galya askeri kadar cesur ve akıllıı saglam savunmacıydı bizim:chieftain-gauls: lotus.

Günlerden bir gün yonettigi ordunun senetörü olarak:senator: açlıkla nasıl başa çıkacagını düşündü.

Kışın sert bastırmasına aldırış etmeden en keskin bakışlı gözcülerini:birds-of-prey: dagın zirvesine keşif için yollamıştı.

Yolculugun zor geçecegini düşünmüş olmalıkı yabani filleri :elephant: ehcilleştirip bu kadar saçma koşullar için yazı bekleyen yoneticileri taşıması için emir vermişti :DDDD

1.kaç yıllık kralsın saldırıya karşı tırsak çizmesi takarsan hazıneyi alırlar

2.sizi buraya toplamamın sebebi eşimle kaynanam arasındakı savaşı yenebılmek

3.Atınıza sahip çıkın bizim ekinleri yemiş

4.Yapı denetimden onay geldi en az 5 köy dıkıp 3 harabe yıkacaksınız

5.ben sizden savunma istedim siz bana saldırmışşınız

1.how many years are you a king, if you wear pussy boots against attack, they'll get the treasure

2.I brought you here to defeat the war between my wife and my mother-in-law.

3.Take care of your horse, he ate our crops

4.At least 5 villages and 3 ruins will be demolished.

5.I asked you for protection, you attacked me

Malum dünya genelinde insanlar bu virüs ile ugraşıyoruz.

Zor zamanlar geçirdigimiz vu zamanlarda vahalarda yarasa yerine başka yaratık olmasını rica ediyorum

Uzun zaman geçti oyunda gelişme yok oyundan sogumaya başladık

Kahraman maceralardan boş gelır oldu

Yenı zırhlar örnek altın zırh gumuş zırh yeni silahlar eklenebilir

Koyler bi çerçevede kaldı 4-4-4-6 yerine 5-5-5-8 9lu ve 15 sayıları yada orantılar degıstırılebılır

Bıldıgınız uzere oyunda asker saldırı atarken ıptal etmek ıcın 1 dk sure tanınıyor .Bu sure 3 dk olmalı bence uzek mesafeler ıcın.
    Ayrıca uretım bastıktan sonra mevcut ınsa olayını ıptal edebılıyoruz buna benzer ornek 1k casus basıma aldık bellı sure zarfında ıptal edıp baska bı asker
    basımına gıdebılmelıyız

Oncelıkle ıyı oyunlar ogrencı evlerınde olan bı durumdan bahsedecegım kamera sıstemlerı ve ınternet sabıtlendıgınden
    tek ıp uzerınden ıslem yapılır genelde ve bu olay multıye gırdıgı ıcın magdur olanların sayısı artıyor ve bu oyun kalıtesını
    dusurup rakıp bırakmıyor .Halı hazırda oynayan sayısı artacagına azalıyor.
    ornek vereyım multıye yakalanan 3 kısıden 2 sı oyun sılıyor ve bır daha oynamıyor .1sn hatta sılemıyor oyun ızın vermıyor
    nıye yasaklı oldugu ıcın mudahele edemıyor oyuna
    BBu adamlar ortaklık sıstemınde oynasa bıle ıp tek yada temsılcılık verseler bıle cozum uretmek yonetıcılerdense acık ve anlasılır bı dılle
    cevap yazarsanız hanı oyuna yenı baslayacaklarıda vaz gecırmemıs oluruz . :?: