Pokud máte namyslí mít vánoční klid na CZ1 kde se staví Div světa tak to je blbost ... pokud vím nikdy nebyl vánoční klid u serveru které už stavěli Div světa..... Ale pokud máte namyslí jiné CZ servery že tam není vánoční klid i když tam ještě není Div světa tak to s vámi souhlasím i s tím že aktivita podpory je mala.... ale ruku na srdce... na CZ serverech je méně a méně lidí což je taky o ničem
Posts by Ppepsikk#CZ
-
-
Většinou večer od pul noci když se odhlásím ze serveru abych mohl jít na svůj účet a z něho se přihlásit na jiný server nebo na jiný účet jako zástupce tak se strašně dlouho odhlašuji a dlouho trvá načítaní profilu .... A dneska mě to dost sere jelikož na mojí alianci na cz3 jdou útoky tak to musím řešit ale čekám třeba 2-3 min než se přepnu na jiný účet .... tak s tím něco udělejte že už mám fakt nervy z toho .. se pak na to cele můžu vysrat a říct potom klidně svým lidem že nebudu něco koordinovat když to tu tak blbne tak až pak poděkuji lidem kteří mají na starost technické věci na travianu ....
-
-
A jak se to dělá ?
-
Už par dnu blbne mobilní aplikace od chvíle kdy se do ní dala čeština
.... přihlasite se a po minutě vás to samo od sebe odhlásí .... zkoušel jsem i vymazat a nainstalovat aplikaci ale pořad stejný problém a podle všeho to není jen u mně.
-
JaLe ty si mě blbě pochopil .. myslel jsem samotný Travian .. když jím je jedno co se tu děje tak se jím to vrátí a to tím že budou mít méně peněz a teď je otázka jestli to dělají jako vedlejšak a nebo to mají jako hlavní příjem.
-
Nechce se nikoho zastávat ale pokud to lidi kteří vlastní Travian to dělají jen jako koníček tak je i chápu že jím to vše trvá. Takže vaše argumentace s tím že pokud by tak jednali ve firmách tak jste pod mostem je špatná. Firma musí dělat vše proto aby měla příjem a hlavně zisk ... ale pokud někdo něco děla jako koníček tak mu nejde ani tak o nějaký obrovsky zisk že hlavní příjem peněz má jinde. A pokud Travian je pro majitele hlavní příjem peněz tak prostě bude mít méně zákazníků a pocítí to on sám ... Já třeba další zlatky nehodlám kupovat dokud nepřijde nějaká kompenzace za tu chybu a tak je jejích věc co udělají
Pokud chtějí peníze tak se musí podle toho chovat a pokud ne tak mají smůlu.
-
Zas píšu ale prostě tohle nepřijatelné ... teď to nefunguje pro změnu vůbec chat a tohle si nemůžeme dovolit ... ještě když to trvá tak dlouho a nebyl na serveru dán aspoň mír že takhle se nemůžou lidi nějak podporovat a travian je o spoluprací a ne to singlu hrání
a pro admina ... zkus na ně víc tlačit že to kazí celou hru
-
Dále jsou problémy s přihlašovaním kdy se to neskutečně dlouho načita .. takže problém je chodit na účty kde máte zástupy abychom si mohli poslat def ...
-
Zas se chyba opakuje ... skoro 1-2 dny to běželo v klidu a dneska to zas začíná
Hele už fakt ztrácím nervy jako .. nemluvte že za týden jste to nemohli vyřešit omg ...
-
Black bohužel ani F5 nepomáhá ... a ani si nedokážu představit jak bych koordinoval podpory kdyby šli útoky na moje království proto by možná bylo fér což už tu zaznělo aby jsme měli na CZ3 serveru mír .. do doby než se to cele opraví
A podle toho kdo tu na forum reaguje tak mam pocit že to je jen na CZ3 serveru a další problémy jsou s přihlašovaním kdy se nejde někdy ani přihlásit ...
-
buffalobill_CZ nemůžu s vámi moc souhlasit. Jako problém existuje to snad všichni víme a s tím plně souhlasím s vámi. Ale nemohu souhlasit s tím že Travian team nic neděla ... za poslední rok kdy hrají Travian kingdoms tak přišlo několik vylepšení i na mobilní verzi ale co musím konstatovat je to že pomalu něco řeší .. což mě trošku mrzí ... kdyby opravy vydávali rychleji tak by to bylo jen a jen k lepší pohodě k hře.
-
Už ztrácím fakt nervy ...
-
Už několik dnu nám tam blbne chat když prostě zničeho nic zmizí a nikdo nic jakoby nenapsal a pokud jde vidět kdo co píše tak někdy se vaše zpráva ani nepošle. A jako král jednoho království na CZ3 je to fakt hard něco domlouvat ... Dále problémy asi s tím spojené jsou že zmizí kdo je v jaké alianci, statistiky nejdou vidět kdo je na jakým místě a jeden mi i napsal že mu zmizela zeď na nějakou dobu .. (myslím zeď na obranu ne za monitorem
) Byl bych rád kdyby jste to co nejdříve vyřešili že to už se nedá vydržet ...
Předem děkuji
Ppepsikk
-
Souhlasím s Polenem
tohle je jedno velké kouzle téhle hry že se utočí večer a pokud uděláte že nebudeme moct na někoho utočit večer tak už nečekejte finanční podporu z mojí strany k vám
byl by to hodně velký zásah do hry a Travian by ztratil své kouzlo ..