hi.. I built a village and the nearest village is 7.28 points away but it didn't give me anything new
Posts by KOPYS
-
-
zdarec.. je hezky ze mate novou appku ale vytratily se obvykle veci z ni:
suroviny v taborech nejsou videt
utoky na tabory taky nejsou videt v appce
hlaseni take ne
-
Take me zajima smazani uctu.. neboj vim kde hledat
ale chce to po me heslo a dkyz se prihlasuju pres google tak jaky heslo mam zadat? to googlovsky nefunguje
-
Je to hezky ale nejak mi tam chybi me vlastni statistiky v danem kole.. s tim by slo taky neco delat?
-
Jaky ticket myslis?
Jinak ted uz ani rezervace budov nejde pokud nemam suroviny
-
Konecne je sice pridana moznost rezervace surovin v mobilni appce ale zas tu nejak chybi moznost hrat ty karty (delsi doba ne jen ted)
A taky by bylo dobre vyresit nastavovani surovin na trzistinez nastavim to spravny mnozstvi je vecer
-
Uz si to nahlasil? Pokud jo zacne se uz neco delat?
android samozrejme -
to mi ale nevysvetli proc nemuzu jinam??? na minulym serveru (com) jsem zasobil napr pokladny, off hrace a nebyl problem ale tady to problem teda je
-
'Obchodni cesty muzes nastavit jen do svych vlastnich vesnic'
?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?! co to je za bejkarnu tohlecto jako????? -
Zdravim... Utocil jsem hrdinou ale dostal se do pasti. Po nocnim klidu jsem chtel na vesnici utocit a hrdinu osvobodit ale vesnice jiz neexistuje ale hrdina je v ni stale zasekly. Jak ho dostanu pryc? Je jina moznost nez smrt?
-
My hrame na UTC +1 takze nocny mier je 24:00-8:00
lepsi je 11-7
kdyz uz to musi bejt... a proc tam neni teda ceskej cas dkyz hrajem na ceskym serveru? ste zas vymejsleli az ste prevymejsleli kraviny co
-
no ty wle... chtel sem se tu na enco zeptat s necim poradit.. ale koukam ono i to forum je pekne na hovno...
Noční mír je aktivní! (23:00–7:00 UTC) - je 7:20 a furt nic... to je dobrej shit teda