S týmto názorom taktiež súhlasím nejaké funkcie alebo niečo podobné by sa mohlo umožniť dať aj guvernérom, lebo na krála je toho veľmi veľa ale zrejme o tom je asi kráľ. Takže do budúcnosti kto bude chcieť ísť za Kráľa jedine s dualom
Posts by Tantalena
-
-
Tak Jchym s týmto súhlasím ja si myslím že support by mal kontaktovať zahraničný TT a jednoducho sa spýtať a dať nám vedieť ale už pár dní nič ani čo sa chystá ani aktivita trošku ma to mrzí pri takejto hre. :-/ Oproti konkurečnej hre sa to s podporou kompetentných osôb nedá ani rovnať.
-
Nudím sa, kliknem 4x za deň popozeram a vypinam to. Nudim sa
-
Hej nuda, to máš pravdu. Klikám bezhlavo deff a pop a hotovo .
-
Ano po určitom lvl sa menia budovy vzhľad. Už 3 dni hrám TK cez tablet system iOS a neviem si vynachvalit jedine občas čo sa mi stane je to že keď kliknem na niektorú dedinu a chcem poslať utok , suroviny tak mi to označí inu dedinu ale neni problem
-
Mne sa to páči, preto je fajn že spravili 2 verzie. Je to možno také zložitejšie ale je to fajn zmena novinka T4.4 ma už nebavila troška zmena. A určite je tu ešte veľa práce ale myslím si že keď to bude dokončené bude to fajn.
-
Opäť chyba prehliadača, zaregistroval som chybu v opere aj chrome, dôvod neviem ale premazal som cache atď pomohlo (chrome) opera update na novšiu verziu
-
aha tak som si to pomýlil do frasa
ale aspoň to že neaktívny hráči zostanú s nami pokiaľ niekto nepreberie dedinku.
ale ďakujem za info som myslel že aj hráč ktorý zmaže tak dedinka zostane.
-
Taktiež mi to robilo, a za pomoci F5 to prestalo.
-
Ja som rád že hráči ktorý zmažú nezmiznú z mapy ale ostane len dedinka. Je to zaujímavejšie a dá sa to hoc ako využiť.
Je to také otravné ale aj zábavné
-
hej hej už aj ja som to tam našiel ďakujem za info. :cool:
-
Ja som osobne nevedeľ ani to že sa to dá vypnúť, a dať na normálnu klasickú PC verziu.
-
-
Na mobilu se přihlásím a normalně hraju, ale vůbec se v tom nevyznám.. vůbec nevím jestli tam jde dát poslat utok
Toto bol aj môj problém ale nejako po pár hodinách som sa to naučil a je to celkom fajn, keby sa tam spravia ešte menšie úpravy tak by to tak mohlo aj ostať. + poprípade tá appka čo sa chystá.
-
Tak celkovo len že čo na to hovoríte na server na TK a tak, mne sa to páči po grafickej stránke určite, inak som čakal hráčsku účasť niečo okolo 8K hráčov.
-
ako zatiaľ hodnotíte server? S rôznych hladísk.
-
Je to fajn krok
-
Určite je to fajn, lepšie ako vôbec. Keď si človek zvykne je to fakt fajn.
Uvidíme či sa to zmení keď bude aplikácia alebo to tak zostane. -
heheh krásna medaila
-
Takých je nás viac na celom servery, myslím si že o tejto chybe vedia ale zatiaľ to nespravili alebo neviem táto chyba je určite známa už od prvej alpha verzií