Posts by Zuluuu#TR

Arkadaşlar herkesin kendine göre bir oynama şekli vardır tabiki, ancak 2. köyü kurmanın en hızlı ve en akılcı yolu sizce nedir?.
    Ben birkaç server de köyü geliştirerek ve geliştirmeden direk taşıyarak denedim sizlerin değerli fikirlerini almak istiyorum.
    Bol Sohbetler şimdiden.. :thumbsup:

1 haftadır Multi Hunter'a Derdimi Anlatamadım Arkadaşlar Israrla bu kişi ile temsilcilik v.b bağlantınız var diyorlar...

Fiş 9565094, Cevaplanmış

http://prntscr.com/fp9q6m

Bu server da oluşabilecek tüm hatalar beni buluyor ne yazık ki ben bu şahıs ile hiç tanışpmama rağmen neden aynı IP olduğumuzu belirtiyor anlamış değilim. <Bı hatayı düzeltin lütfen ben bu şahsı hiç tanımam vew hiçbir bağlantım yoktur.
    Merhaba Zuluuu,

Bu uyarı bir hata sonucu sadece aynı PC'yi kullanan oyuncular için değil, herhangi bir şekilde ortak temsilcilik bağı bulunan veya daha önce bulunmuş olan oyuncular için de gösterilmektedir.

Saygılarımızla,

Odin
    Travian Kingdoms –Team TR

-------------------------------

Peki şimdi bu hata düzeltildimi saldırırsam yağma alabilecekmiyim bu oyuncudanMerhaba Zuluuu,

Mesajınız için teşekkür ederiz.

Hayır, bahse konu uyarıya sebep olan ikincil ilişkinin kesilmesinin üstünden birkaç hafta geçmesi gerekir.

Başka sorunuz olduğu takdirde, lütfen bizimle tekrar iletişime geçmeye çekinmeyin.

Saygılarımızla,

Odin

İyi ama bajse konu ikincil kişi ile benim herhangi bir tanışıklığım ve ya ortak yönüm yok. herhangi bir temsilcilik ve ya benzeri bir durum yok şahsı tanımam ama benim yağmalamam oyun tarafından engelleniyor bu çok mantıksız..Merhaba Zuluuu,

Mesajınız için teşekkür ederiz.

Sizin bir ilişkinizin olması değil, sizin temsilciniz olan birinin o hesaba da temsilci olması da yetelidir.

Başka sorunuz olduğu takdirde, lütfen bizimle tekrar iletişime geçmeye çekinmeyin.

Saygılarımızla,

Odin

Size de iyi akşamlar ben anlatamadım galiba ben yada temsilcin yada krallığımdan herhangi birinin bu şahış ile temsilcilik v.b bir durumda olması ihtimali yok biz zaten oyunu 4 arkadaş oynuyoruz bu şahsa benim haricimde 3 arkadaşım saldırıp yağmalayabiliyor ancak ben yağmalayamıyorum. bu hata benden yada bizden kaynaklanmıyor. tamamen travianın hatasıdır..http://prntscr.com/fps6rp

http://prntscr.com/fps732
    bakın bunlarda temsilcilerim ve saldırabiliyorlar bahsettiğim kısıtlama bu arkadaşarıma yok
    Lütfen kaç gündür anlatmaya çalışıyorum. Konu ile ilgilenirmisinizMerhaba Zuluuu,

Durumun daha detaylı incelenmesi için teknik ekibe yönlendirdik.

Saygılarımızla,

Odin

Merhaba Zuluuu,

66.249.93.*** IP numarasının her iki hesaba da giriş yaptığı tespit edilmiştir.

Saygılarımızla,

Odin

Sayın Multihunter eğer dediğiniz gibi birşey var ise hesabımı kitleyin lütfen ama yok ben o şahsı hiçbir suretle ile tanımıyorum. Şahıs ile hiçbir tanışıklığım yok. BU serverde artık traviandan nefret ettim. Oyunda olmayacak şeyler benim başıma geldi bir oyunda bu kadar eksiklik bu kadar hata olmaz. Daha öncede hiç tanımadığım BELEK GAZi isminde biri için hesabımı 2 gün kitli tuttunuz. Server saati yüzünden saldırdığımız kişilere selam verip çıktı saldırılarımız. Hiç tanımadığımız insanlar yüzünden bir sürü hata bizi buldu. Bence sizin denetim mekanizmalarınız da bir sıkıntı var size önerim teknolojinin gerisinde kalmamanız çünkü serverde bir sürü multi oyuncu var ve siz onları yakalayamayıp bizimle uğraşıyorsunuz.http://prntscr.com/fqdw83

ayrıca Dns adresim budur..
    Ülke : Türkiye
    Sorgulama yaptığınız ip ülke bilgisi.
    Bölge/Şehir : Elazig
    Sorgulama yaptığınız ip adresi bölge ve şehir bilgisi.
    IP : 88.228.***.***
    Sorgulama yaptığınız ip adresi
    HOST : 88.228.***.***.dynamic.ttnet.com.tr
    IP sogulama yapılan ip adresinin kayıtlı host adresi

Merhaba Zuluuu,

Tespitte herhangi bir hata yoktur. IP adresi dinamik bir değişkendir, şuanki IP adresiniz geçmiş adres ile aynı olmaması normal hatta zaten beklenen bir durumdur.

Bu konuyla ilgili, hesabınıza başka birinin giriş yaptığını düşünüyorsanız, hesabınızın şifresini sıfırlamanızı tavsiye ediyoruz.

Saygılarımızla,

Odin