Posts by Lored

Kamkoliv ten ticket zadáš, tak to jen přesuneme ke správné doméně. Doporučuji pro COM tickety psát v angličtině.

Otazník, vpravo nahoře, HELP CENTER.

Přejmenování možné je, ale řeší se to případ od případu a dle stáří daného serveru.

Dobrý den, prosím pěkně, je třeba udělat oficiální nahlášení na support.
    Otazník, vpravo nahoře, help center. Prověříme to.

Nezapomenout vložit nějaké screenshoty s KB, nákupem toho umeleckého díla a i čas kdy bylo použito.

Lobby se skutečně může načítat déle než je obvyklé. Každopádně já osobně jsem zatím žádný ticket s touhle zpětnou vazbou nepředával. Nezapomeň jej vytvořit. Vpravo nahoře Otazník/help center.

Ahoj, mobilní appku mám také. Párkrát jsem ji použil včera a pak nějak před týdnem, bez problému. Jestli ale je tam nějaká potíž, dej prosím ticket do supportu ať to máme oficiálně.

V tomto směru těžko radit. Ale i já sám jsem musel přesouvat pokladny nejen kvůli šedivým hráčům, ale i třeba místům na mapě kde nelze mít vesnici. Věřím, že kdybys podobný problém přednesl před nějakého developera tak by Ti řekl že náhoda je úmysl a má právě ztížit plánování.

Tak jako tak, jelikož nejsi jediný kdo se s tím potýká, klidně napiš do fóra COM vývojářům, uvidíš sám co Ti poví.

Pročetl jsem celou konverzaci. Moc mě těší podpora kterou mnozí vyjadřují Travianu a obecně Supportu. Také jsem si všiml zpětné vazby ohledně serverů, rychlosti odpovědí a řešení herních nedostatků. Rozumím jaké emoce vzbuzuje nefunkční chat, fakt že ve shromaždišti nelze nic vidět a další. Mějte prosím na paměti, že ne všechny bugy budou vypsané ve fóru. Odpovědi v řádu hodiny na tickety jsou nerealistické - odpovím každému, ale vždy ocením Vaši trpělivost. Navíc je třeba podotknout, že u takto kritických chyb se věc předává technickému týmu dále k přezkoumání a i když ode mne hned okamžitě nemáte odpověď, ve chvíli kdy je ticket u nás, staráme se, řešíme, posouváme, prošetřujeme.

Můžeme polemizovat o tom, že by řešení mohlo být rychlejší, že by mohla existovat reparace za ztráty způsobené. Ale mějte na paměti, že takové rozhodnutí není na supportu, ani na CM. A Black se za českou Travian scénu postavil a orodoval. Apeluji na Vaši lidskost tak abychom se zdrželi osobních útoků a výhružek, všichni jsme konec konců lidé.

Jsem překvapený jak moc komplexní návrh jsi zpracoval. Já osobně bych uvítal cokoliv nového.

Jestli umíš anglicky, zkus ten samý návrh dát do fóra COM. Developeři tam koukají. Já zatím poprosím mého nadřízeného zda by nechtěl nějaké info předat dále.

Tahle otázka by měla být směřována oficiálně adminům/multihunterům. Napíšeš si prosím ticket ve hře? Budou tam určitě techničtější jedinci:)

Jakožto mobilních aplikací neznalý člověk bohužel nejsem ani sto odhadnout odpověď na Tvoji otázku.

Nemýlím li se, zůstanou ve vsi kam jsi je přinesl z útoku. Doposud to tak bylo. Ještě si to ověřím u lidí co hrají aktuálnější servery.

Znovu a naposledy. Tohle není fórum které by support měl na starosti. Pomáhám zde dobrovolně a sice jako hráč. Pro oficiální komunikaci, včetně žádosti o kompenzaci využij ticket ve hře. Ne fórum.

Ve hře otevři vpravo nahoře otazník, pak HELP CENTER. Do ticketu popiš blíže situaci, ideálně tak abychom skutečně mohli ověřit že jsi vinou dočasného zmrazení časů došel k úhoně. Nezapomeň svůj případ podložit daty (datumy, časy, screenshoty ze reportů). Pokud nebude možné ověřit Tvoji žádost, je tu velké riziko zamítnutí. Co se výsledku kompenzace/nekompenzace týče, nejsem sto odhadnout a ani v pozici abych věděl jak to dopadne. Pochopitelně Ti odepíšu okamžitě jak případ předám dále.

Není naplánován přesný datum spuštění KINGDOM UNION, pouze bylo konstatováno developery že tak bude učiněno v nejbližší možné době. Vyjádření jsem získal včera.

Chápu Tvé rozhořčení Rodrigezi, ale Black není na vině. A ten útočný jazyk to také není ono.

Ptal jsi se ve fóru hráči hráčům, pokud jsi chtěl oficiální vyjádření, bylo by mnohem lepší udělat ticket. Když vznášíme dotazy výše (tech, dev apod.) vždy se ptají na detaily a ticket. Poprosil jsem management, zda tyhle informace má, pokud jsou, napíšu Ti to.

Premade týmy jsou palčivá otázka všech her. Noční mír možná hatí možnost útočit přes noc, ovšem ze zkušenosti sám víš i kdybys tu možnost měl tak to moc nezmění. Toto je týmová hra, počet hraje roli. Na šermu máme takové pořekadlo: Kde počtu nepřátel není rovno, i dobrý šermíř na ... - to si domysli. Spíše než vinit z toho systém, zorganizuj si vlastní premade - meta království.

Cením si Tvého pochopení. Ne vždy všechno musí jít tak jak by si člověk přál, zvláště ve hře ve fázi bety. I ti nejlepší hráči občas přijdou o armádu, nevzdávej to!