Tak katapult už je zpátky, po refreshi stránky se všechny jednotky co mi zemřely zase obnoví
Posts by Michu#CZ
-
-
Já teda nevím jestli je CZ3 natolik výjimečný že se neřadí mezi "všechny" světy, každopádně hladovění vypnuté není, obrázek rybí kosti také není. Zkoušela jsem 2x vymést sýpku do posledního zrna a zdechnul mi katapult a při druhém pokusu i pálkař.......
-
Hra je po refreshi hratelná ? když se mi nezobrazí to co potřebuju ani po pátem refreshi, hratelná není, kromě toho je to otravné.
Přidávám dva screeny ze včerejška. Absolutně žádná možnost komunikace se spoluhráči jediné vlákno se nezobrazí a další případ v reportech není absolutně vidět kdo na koho odkud a kam jde........tohle je cajk ?
Pokud vývojáři o chybě ví, proč nejste schopní udělat jeden krok dopředu, informovat o tom a vypnout hladovění a zapnout mír, jak už bylo zmíněno výše ? Proaktivní přístup ? Neznáme ....?
Buffalo logoval ticket hned ten den kdy se zmíněná chyba projevila v masivnější formě.CtrlV.cz | Nejrychlejší ScreenShot a PrintScreen online
CtrlV.cz | Nejrychlejší ScreenShot a PrintScreen online