Aktuálne info pre opravu tejto chyby ?
Myslím si, že to dosť ovplyvňuje hru hlavne keď bude def tam de ho ani netreba... nehovoriac o stratenom čase na presun...
Aktuálne info pre opravu tejto chyby ?
Myslím si, že to dosť ovplyvňuje hru hlavne keď bude def tam de ho ani netreba... nehovoriac o stratenom čase na presun...
Ahojte, potřebuju radu. Chci převzít vesnici, která dříve byla v království ale minimálně týden už v království není. Vesnice ani není hlavní a píše to toto:
Tato vesnice byla během posledních 3 dní ve tvém království.
Co s tím?
Ahoj, v kráľovstve si daj záložku interní a tam kukaj Události v království ... nájdeš tam meno toho hráča dátum a čas kedy opustil kráľovstvo následne si prirátaj 3dni a potom môžeš preberať daného hráča
hmm no to záleží od skúsenosti a od zamerania hráča off/def...
Blesk je rýchla a efektívna jednotka hlavná dominancia na začiatku hry.. da sa kľudne používať aj celú hru, ale rozumne.. slabší útok majú.. (nižšie náklady na výrobu a sú lacné)
Haeduani pomalšie, ale silnejšie vhodné do útoku a majú dobru obranu proti jazde...
Určite ma cenu ich stavať
jednoznačne súhlasím hra ma potenciál, ale za posledné roky stagnujeme...
Fotografie zde. A ano hraju to přes tu super aplikaci .😅 Dva účty na stejným světě nemám . Pravé mě to překvapilo , protože na jiných serverech to normálně funguje . Přes Chrome to zkusím
skúšal som ten pomer cez pc a mne to ide neviem kde je problém
Díky za radu
Máš malého zlatého bludišťáka. Ale hoši, nebashujte nám tu tolik tu apku, já když jsem zacínal hrát kingdoms, tak nebyla žádná a tohle je pořád lepší než nic
Třeba Travian Legends nemá žádnou apku
Neber to osobne, ale ta aplikacia je pre mna nehratelna.. sledujem ju dokonca som tam aj ako betatester.. zaspalo to dobu za tie roky cca 3-4r co si to vsimam nic moc.. a to mobilne hranie napreduje razantne dopredu zmeskat tuto vlnu je skoda
Legends sice nema apku, ale dokazali optimalizovat prehliadac pre mobil tak, ze hranie je dost podobne ako cez apliakciu...
Travian poznam cca 10-13rokov... Kingdoms ma urcite potecial len tam treba pridavat nove veci tento rok som tak postrehol zmenu dovolenky aj to zrejme preto ze Rusaci ukazali ako prebrat DS a dat dovolenku
cakal by som veci ako Kralovske technologie na skumenie (produkciu, armu...) alebo by som ocenil pridavanie odkazov ako to ma Legends... moznosti je vela
Uvidime co ukaze cas Mier !
rovnaka IP ? dva ucty ? jeden PC ? myslim ze max pomer je 2:1 alebo skus prijat daku ponuku... a jedine cez trznicu myslim ze prvych 7dni sa posielat surky ani nedaju vzajomne.. pomohol by obrazok screen problemu
plus ak hras cez mobil cez tu "super" aplikaciu tak to skus cez pc prehliadac, dalsia moznost na mobile chrome a v nastaveniach zaskrtnut verzia pre pc
Konečne už sa tu na to nedalo pozerať... snáď to bude teraz lepšie
XXX veľa šťastia prajem a pevné nervy
Edit Kefree: zmazanie herného nicku, nechcem byť vykatovaný už 3. deň servera
celkom pekne to je... za posledne dni... a ten super lagujuci server narodeninovy tiez nema chybu.. hlavne ze tam chcu 8k hracov pre odmenu...
ides cez mobil alebo prehliadac? ci si skusal oboje ?
ukončenie toho mieru je správne nedeľu ? Veľkonočný pondelok sa neráta.. ? ja len tak..
ahoj ano o 14 je pisane na AJ forku
a dostanes o 35 zlatiek viac cize spolu 75 zlatiek na start hry
presunú sa do lobby a stadiaľ si ich vieš presunúť na server kde más účet
ovplyvňuje to prvý hráč servera jeho produkcia surovín všetkých dedín myslím.. a potom počet pokladov kráľovstva... ale ako to je presne už neviem
ano traja a ano je mozne do 24h zalozit druhu dedinku len to chce trochu skusenosti...
taketo veci si ries cez ticket....
https://support.kingdoms.com/c…42568997#page:tickets/new
a uz len tvoj popis nesedi podla obrazku je tam len po 30k.. 50nevidim
a nie je to spehovanie ked uz tak, ale prehlad dedinky.. tak tu nehraj formu ze je to tvoje spehovanie...
Ahojte
Pre mna to znie zaujimavo a urcite by som to skusil...
Lenze pri rychlosti 1x by som musel menit strategiu hrania pri tej rychlosti a malom case by som nedokazal mat dostatocnu infrastrukturu na plnohodnotne MC15 a podobne veci.. ako napr. krmenie defu v pokladnici..(ak by som nerobil NPC xkrat za den)
Ako jednotky kludne rychlost normalnu... ale produkciu minimalne 2x...a rychlost stavania mozno tiez hore..
No a ked uz pisem tak by som sa rad vyjadril ku hraniu cez mobil.. Kingdoms uz poznam roky (normal travian hravam uz od zaciatku) po cca 2r som prisiel pozriet a znovu si zahrat... ocakaval som zmeny v mobilnej aplikacii ale stale je to nehratelne plnohodnotne.. co som nemilo prekvapeny ze takto zaostavate v pomerne dolezitej veci kedze hraci urcite radi kontroluju ucet cez mobil.. xx krat za den... je jasne ze ked chcem planovat off akciu tak bez pc a prehliadaca to nejde korektne..
Proste na to aby som poklikal ucet mi je lepsie chrome a odskrtnut tam verziu na pc a hrat tak... ako ta vasa aplikacia...
myslim ze dobre spravena aplikacia je aj prisun hracov cez napr. obchod play a paodobne...
herne svety zivaju prazdnotou.. nie som si isty ci tvorenie novych svetov je ta spravna cesta ale je pravda ze tie dlhe malokto dohra do konca...
dobra zmena ktora sa mi paci je ten menhir co umoznuje skupinkam co sa poznaju hrat spolu..
Sp
Gomeez