saat kaçda geldi saldırı panpa
Posts by ultrAslan
-
-
CERMEN. SALDIRIGÜCÜ NEDENİ İLE EFSANE İŞLER YAPABİLİRİZ
-
3x Tr beklyorum
-
öteki köyüne kahramanı yolla destek olarak yollarken kahramanının köyünü taşı tiki olmalı onu tikle
-
Not neccesary new tribes on the kingdoms.
-
Krallık sınırlarınızın içinde değildir vahalar..
-
Arkadaşım bu bahsettiğin hız değerini zaten ayarlayabilirsin. Turnuva alanı ile seviye 20 de senin deyiminle %100 standart hızda çalışıyor, turnuva alanını seviye 19a düşürdüğünde varış süren uzamış olacak. %95 şeklinde senin deyiminle, daha da yavaşlatmak gerekiyorsa turnuva alanını seviye 18e düşüreceksin. %90 şeklinde hız ile gidecek.
Travian:Kingdoms da merkez binasından 1 seviye yıkma şekli yoksa hammaddelerini biriktireceksin, hangi hızda gideceğini belirledikten sona turnuva alanını altın kullanıp gerekli seviyeye getireceksin ki emek vermiş olasın.Eğer bu işlemi elle yapmazsan turnuva alanı ile oynamazsan, direkt %100 %90 şeklinde seçim ekranı gelirse
a - Ben en az 7 8 saat harcayıp operasyon yapmak için didineceğim emek zaman her şey vereceğim, gece uyumayıp kimin kaç sektörden kaç turnuva alanı seviyesi ile gideceğini hesaplayacağımb- Sen sadece hangi hızın sana yakın olduğuna bakıp o saatte saldırı atacaksın.
Şimdi a mı b mi? emek, zaman, plan ve strateji yapmadıktan sonra oyunu oynamanın ne manası var? Farm villa gibi olmadı mı o zaman. İki koyun bir keçi getirelim en azından kuru kalabalık olur hı?
yeri geliyor 2 gün operasyon hazırlıyoruz, 30-35 saate varan uykusuzluk süreleri çekiyoruz, kız arkadaşımla görüşmediğim oluyor benim ciddi manada operasyon zamanlarında.
Şimdi bunları bırakıp "ultrAslan abi sen saat 19:00 da varacaksın hangi hızın sana yakın olduğuna bak ve saldır" demek çok kolay gelmedi mi ? Nerede bu işin zorluğu
tamamen yanlış bir öneri. Kesinlikle desteklenecek bir yanı yok. Oyun savaş ve strateji oyunu unutmayınız.
-
en son ki server ne kadar süre önce çıktı veya yeni server ne kadar süre sonra çıkıcak
30 ocak tarihinde com x3 aciliyor.
-
Bu kingdomsu bilmiyorum ama, legends de 60 kişilik birliğin en küçüğü bendim.
-
trx serintürk
-
Belediye kurunca 800 net kültür puanı verir.
Birde belediyenin içinden festival basarsanız oyun başında ortalama 150 / 250 arası bir kültür puanı alırsınız bu da ilk köy için yeterli olur( Speed e göre konuştum )
-
Patron yapılması gerekenleri adım adım Türkçe olarak buaraya yazabilir misiniz?
Denemek isteyen olur belki.. (Hani ingilizce bilen pek yoktur diyeO bir taktiktir, yönetici değil, oyuncu birinin onu gönülden çevirmesi gerekir : )
-
Adaş, yaşım 27.
-
Dogrulama kodunu tekrar gönder e tıkla hangi mailden üye olduysan o mailden doğrula dostum.
-
Zamanla üretiliyo onlar, ve üretime göre alıyorsun dostum dolmasını bekle tamamını tek seferde almak istiyorsan : )
-
Evet, Hazineden veya elçilikten( tam anımsamadım) vali olabilirsiniz,24 saat sonra tekrar kral olabilirsiniz,
-
Kralınız 3 gün boyunca inaktif olursa yada nüfusa sıfırlanırsa otomatik olarak krallıktan çekilir.
Kral krallıktan çekildiği durumda bulunulan harita karesi üstünde hiçbir kralın yeterli etkisi yok ise, en yüksek etkiye sahip kralın parçsı olunur. Bir valinin köyünün kralı tarafından fethedilebilmesi için valinin en az üç gündür o krallığın parçası olmaması gerekir. -
özet: Merkez halini almışsa oyuncu istemediği sürece merkezini reisleyemezsiniz.
Saray yıkılınca merkez olma özelliği gider diye düşünmeyin, sarayın olduğu yer merkez olmak zorunda değil.
Sarayın bir özelliği istednildiği takdirde merkezi değiştirmeye yaraması,
ikinci özelliği yapılara verdiği ekstra direnç mancınıklara karşı yani,
üçüncü özellik ise, yayılma hakkını 3e çıkartması( 10 15 ve 20.seviyelerde saraydan yayılabilirsin) maksimum 3 senatör veya 9 göçmen çıkarabilirsin yani. köşkte ise 2 kez yayılabilirsin ( 10 ve 20,seviyelerde)
sarayın tercih edilme özelliği yukardaki 3 maddeden birisidir, yıkınca merkez özelliği gitmez oyuncu istemediği sürece. -
Belli ki arkadaşın tecrübesi bizden çok çok daha fazla. Güzel tabii pratikten kurmanın yolunu keşfettiyse.
Yaziyorum kardeşim laflayalım.
-
Dostum krallık sınırlarınla alakalı, sınırlar geliştikçe krallığını büyütebilirsin.
Birliği ise birlik kısmından oyuncuya teklif yolla kısmına basarak davet edebilirsin.ikisini karıştırma.