Elçilik binasına tıkla , ardından resimde de göördüğün gibi sağda kırmızı kapı var oraya tıklayıp çekil de , eğer sunucuya yeni başladıysan koruman kalkana kadar krallığını kapatamazsın. Korumanın kalkması için ya kayıt olduğun günden itibaren 7 gün beklersin ya da nüfusunu 200'e ulaştırıp korumanı kaldırabiblirsin.
Posts by Lylai
-
-
7 şubat saat 16:00.
-
there were several threads about spiking grey villages and they haven't changed anything, most likely won''t change too. It's really frustrating but you have to live with that
-
dostum bak şimdi senin bunu bilmemene şaşırdım. birde bana eski oyuncuyum diye ahkam keserdin acemi çaylak seni:) ilk görüşte anlamıştım zaten:) birlik madalyası haftalık top10 madalyası oluyor yağma savunma ve saldırıda gelişimde verilen madalya. onu profilde sergilemekten bahsediyor arkadaşlar. yani kısacası;
GİT BİRAZ NORMAL TRAVİAN OYNA. OYUN BİLGİN ARTSIN DA BİZDE İÇİNDEN GEÇMEYELİM:)stfu idiot
-
birlik madalyası ne gencler, neye göre verilcek? tapusu mu var bbirliğin, bir sunucu "x" isimli birlik baska sunucu yine "x" ismi altında baska oyunculardan olusabbiliyor, halihazırda her oyuncu birliğinin isminide gösteren madalyalarını kullanabiliyor az mantıklı seyler söleyin de adma iletirken utanmasın
-
no, they will be pretty dead
-
laaaa premade baslık mı acıyosunuz köftehorlar
foruma 7 kişi girmiyo günde hımınımımını
ama fena bi öneri değil de yapcaklarını sanmamakla beraber
-
to attack the player and to rob the village's resources.
what would they like to do with resources?
-
tr olmasına gerek yok bu ay içerisinde uluslararası speed server acılma ihtimali varmı
her 2 ayda bir 3x server acılıyor comda, duyuraları takip edebbilrsin.
-
hayır , tırsak çizmesinin sadece köylerde işlevi vardır.
-
in my opinion, those type of game worlds should give less prestige points than normal speed game worlds to be fair about players' prestige level
-
Hi there, you can check almost everything about WWs here ; Beginner's Guide - Wonders of the world
thanks to @Curtain -
unfortunately, those hammers don't mean much, some of them were on abused servers and some of them were on local servers that have much less players than com servers which means less action in whole game round.
P.S.: Also, speed servers' hammers mean nothing imo, no offense
-
Lylai - Com5
-
treasures won't go anywhere unless someone takes them as tributes or attacks you.
-
güzelmiş, e yağmayı da otomatik atsın o zaman, bu kadar hazıra alışmayalım bence
-
köyü neden yıkmak istediğini anladım da ;
ne yazık ki sistem oyuncuyu sövüşleme üzerine kurulunca tabi bizim gibiler de uğraşır böyle
burayı anlamadım işte, merkez binayı yıkmadan önce arastırsaydın nasıl yıkılır diye, veyahut tecrübbe edip te öğrenebbilirsin böylece, hangimiz neleri tecrübe etmedik bunun senin düşündüğün gibi sistemle hiçbir alakası yok, bu bir oyun mekaniğinden ibaret.
Cevap gelmeyince demişsin de, adam TK Forum'unda kariyer rekorunu kırmış 12 saatte cevap vermiş, şanslısın.
Biz günlerce,aylarca bekledik cevap için, sonunda da gelmedi tabi adsgdfg -
şimdi gençler, coğrafi olarak bakalım ;
Merkez Avrupa'dan Roma,Galya,Cermen var,
Doğu ırklarından Hun'u getirdiler nispeten ( Çin'de olabilirdi )
Mezopotomya ve Kuzey Afrika'dan Mısır geldi ki (Persliler'de iyi olabilirdi)
Amerika kıtasında yaşamış olan halklardan getirmeliler bence (Aztek, Maya gibi )Tabi ilk TK'ya gelsinde bunlar, diğerleri de gelir zamanla
-
nee alaka anlamadım sdffgdh
-