arkadaşlar kahraman macerlarda ağır hasaralmakta bu sizdedeoluyormu 20 25 arası sağlık düşmekte
Posts by Akıncı Süvari#COM
-
-
Sayın Oyuncu Arkadaşım Gerekli yaptırımlar sürmektedir ben Takip ediyorum Sizde Gamesultandan takip ederseniz anlaşma yapıldıktan sonra kodunuzu kullanır duruma gelir ama şuanlık tek çare beklemek ... ger.i aslında kodu satanlar bu konuda pasif anlaşma yapması lazım .. ve reklamını vermemesi gerekirdi eğer hizmet veremicekse ücret geri iade olması gerekli en azından bakıye olarak kalmalı
-
-
Selam herkese iyi oyunalr açık arttırmadaki düşüncem şu şekilde bence abartı şekilde ve oyunda gümüş çok fazla gidiyor bazı arkadaşlar ferman olarak adlandırıyor satarken 30 40 gümüşten 1 2 k ümüşe satılır 50 tanesi alırken 9 10 k belkide 11 k güğüs zırh aldım 4 k gmüşe satmayı denedim aldığımın 3 / 1 anca veriyor bence sömürü olmuş bazıları için gümüş sorun değl takk kredi kartına asılıyor catt 3000 5000 altın alıyor onun için tek yol bu ama gelde oyunu altınsız oynamaya çalışan kişiler bunlar ise zorluğu becerip ilerde iyi bir oyuncu olacak neyse kafa patlattım ama altın kullanımı abartı şekkilde :mad::mad::mad::mad:
-
evet bende katılıyorum arkadaşa Sağlık level atladıktan sonra fullenmeli ve bizim itemleri ucuza alıyor
-
bende katılıyorum ortak
-
Kod aldım geçerli değil. Yardım merkezine yazdım ben de. Cevap olarak kodun Kingdoms oyun dünyaları için olması lazım dediler. Link verdiğin sitede öyle bir oyun yok ki. GAMERSULTAN'a yazdım bende. Sizde Böyle bir oyunun kodu var mı diye. Adam öyle bir oyuna kod satmıyoruz alım yapmayınız dedi. Aldığımız kodlar ne olacak şimdi?
selam iyi geceler üstatım kodlarda sorun var elimde 400 tl patladı kod yüzünden bende mangır kart aldım oda 2 gün sorunluydu dün gece cözülmüş sen kodu aldığın yere danış bu server için ellerinde kod yok bende gamesatıştan aldım
beklicez sorunlu kod die mail attım oyun admini yapamaz ben ömer abiye kadar yazdım bizle alakalı değil dedi yani satan bayi işini çözmesi gerekli
-
oyun güzel mancılıkta daha güzel
Tekin Barut Üstatda Mezarcıya mezar Soyucuya Duyrulur
gec kaldınız daaa
güzel bir sürüm eksikleri var ama düzelir
-
telefonlar için çok saçma bir sürüm s6 kasıo düşünün gerisi ne yapsın ve askeri kontrol etmekte kolay değil bence gelişirde 1 ayı bulur yanduk
-
eevet haklısın hata teknik
-
Arkadaşlar plus sorunu var kod kullanan paypel alımlarında sorun var kod yerine kredi kartınız yoksa almayın kod hata veriyor
elimde 100 tllik kod duruyor diğer sw ye aktarcam yarın olmassa :).)
-
oyuna magır kart ve kod bölümü arızalı bilginize
kredi kartı da sorunum var die onlardan yaptım olmadı ve yuarın cözerler işallah yoksa plusla pişiririm ördeği
-
kendi krallığını kurmanı tavsiye ederim
krala seşam tokmağa devam maşşallah dedirtcem
ilk gidişime kim gelirse küfür eder sanırım
-
madalya yok arkadaşlar ilk hafta madalya verilmiyecektir
iyi akşamlar
-
ilk hafta madalyası olmayacaktır Artık Serverlerde ilk hafta madalya yoktur
gelecek haftaya basın askerleri vahalara
-
aynen doğru diyor kitap bol kahramal sağolsun
-
Oyun içi mesaj yoluyla destek ekibine yazarsan sana yardımcı olacaklardır.
Yok üstat yok Dünden beri hesaptayım server sahibiyim bende full onlineyim travian admine kadar yazdım onlarda buranın plusuna yolladı beni hala dönüş yapılcak inanki gına geldi yeminle s3 te askeri caktım sinirle bu kadar olmaz bi oyun dünyası açtınız bir hafta bari ilgi verin ilk zamanlar sorun cok olur zaten support bölümüde saçma olmuş koy şuraya online yardım merkezi sabah 9 akşam 5 baksınlar 20 kişiyi bünyesine alsa olmaz
-
Arkadaşlar altın için kod aldım ama kod bu ülkede kullanılmamaktadır hatası alıyorum 1 2 kerede deneme yaptım acaba yanlışmı die şimdide kod bölümü kitlendi ya şansa bak
-
Selam herkese S3 ten Geldim orda ve burda devam edeceğim herkeze bol yağmalar Dilerim
-
Teşekkür ederim bildirisini yapıyorum bir sorum daha olacaktır bu gamesatıştan kod aldım ama bu oyundünyasına kullanamazsınız dedi ama yazıyor orda