Tak pokud je šedivý, tak je to jasné, co se stalo (víz. můj první příspěvek) a pokud není šedivý, tak Vás prostě všechny vyhodil. Nebylo by to poprvé, co bych tohle viděl, s tím ale nikdo nic neudělá.
Posts by Sca7ha
-
-
Ve spojeném království není možné krále nahradit vévodou a bez králů není království. Království vybírej obezřetně.
-
Pokladnice od hráče, kde je dovolená, neprodukuje VP a v celkovém měřítku to skoro žádné výhody nemá.
-
And how would you want to defend yourself from catapulting your village down when there are 20 waves from one person on the way? You can now send some defense between waves and you at least have a chance. If it was after 1 sec as some template, I would be in.
-
-
Nebo to jde přes samotnout oázu.
-
-
A kde se to bude konat?
-
Jakmile hraješ hru déle, než je zdravé, tak klikáš automaticky ve všech jazycích pozice bez čtení. Pokud chceš nějakou challenge, tak se připoj na turecké servery, kde je všechno naopak.
(Nebo na mezinárodním serveru přepni jazyk na Turečtinu).
-
Nevím to na 100%, ale pokud bys vyhodil všechny lidi z království a zůstal jen král a místokrál, tak by to teoricky jít mělo (nebo aspoň jsem viděl x spojených království, co se nějakým způsobem rozpadlo). Jinak samozřejmě království opustit nemůžeš, byl jsi varován při spojení, že to tak bude.
-
Jako místokrál takovou možnost nemáš.
-
... but not the achievement for them. ...
-
Někdo mi už něco podobného posílal.... dobře, že si to hodil i na INTL. Napiš mi na to ticket, já to pošlu vývojářům, ať se nenudí
Tak jako já doufám, že si toho už všimli vzhledem k tomu, že tento bug je docela vážný.
-
-
Omlouváme se za nepříjemnosti - stává se to maximálně jednou za deset let
Tak určitě, opravte tohle: Bug: "Send back all" -
Dobrodružství je náhodné, z principu vidím lidi co neplatí, že mají lepší dropy než já, který platím. Pokud máš stížnost, zkusil bych to na anglickém fóru, kde dostaneš patřičnou odpověď z bližšího kruhu vedení této hry. Hodně zdaru.
-
Off topic:
Do you hate me?
-
Pouze, pokud přesunou vesnici tím, že starou zbourají nebo Governor. Second village in 24 hours. A taky můžou zkusit štěstí relokací. Za URL vložit /window:relocation . Ale nesmí být v žádném království.
-
-
S tím souhlasím. Ať nejdou vidět XP hrdinů, ale jenom levely.