Posts by Odin

COMIC_04_The-king%E2%80%99s-round-table_exp_blank.png

Sevgili oyuncularımız,

Bu yarışmamızda sizden yukarıdaki konuşma baloncuklarında neler olduğunu kendi yaratıcılığınızla doldurmanızı istiyoruz. Bir oyuncumuz üç farklı versiyon ile yarışmaya katılabilir. Dilerseniz yukarıdaki şablon üstüne yazarak ya da baloncukları numaralandırıp yanlarına ne yazmak istediğinizi paylaşarak katılabilirsiniz. Bazı diğer şartlar;

• Travian Kingdoms'a uymalı
    • Güldürmeli :D
    • Diğer oyuncuların gönderileri kopyalanmamalı

Ödüller:

• 1 x 125 Altın
    • 1x 75 Altın
    • 1x 50 Altın

Nasıl kazanırım:

• Katılımcılar arasından 3 kazanan Travian Kingdoms jürisi tarafından seçilecektir.

Sizin için blog'umuzda yer alan örneğimize buradan ulaşabilirsiniz.

Not: Katılımcı, yarışmaya katılarak takma adının Facebook'ta ve / veya bu yarışmayı kazanması durumunda Travian Games'in sayfalarında yayınlanabileceğini kabul eder.

Travian Kingdoms Ekibiniz

Merhaba,

Tüccarlarınız yola çıktıktan sonra altınla hemen teslim seçeneğini seçin. Bu durumda kartınız varsa altın yerine kartlarınızdan kullanılacaktır. Fakat bunun yalnızca kendi köyleriniz arası transferlerde kullanabileceğinizi unutmayın.

Merhaba,

Öncelikle bu sorunun yol açtığı durumu anlıyorum ve üzgün olduğumuzu belirtmek isterim. Özellikle speed(hızlı) sunucularda alacağınız yanıtların gecikmesinin yol açabileceği problemleri de anlıyorum. Fakat inceleme yapılması için konu birden fazla kez teknik ekibe yönlendirildiğinden bu süreç zaman alabiliyor. Yani aslında sizin ve destek ekibinin mesajları arasında aslında sizin göremediğiniz bir de teknik ekibin incelemesi ve yanıtları bulunuyor.

Yaptığımız incelemeler neticesinde, savunan askerler köye zamanında varmış olsa dahi savaşın sonucunun değişmeyeceğini tespit ettik. Hem sizin hem arkadaşlarınızın fazladan herhangi bir asker kaybı olmadığından verilen telafinin uygun olduğuna kanaat getirdik.

Ek olarak, normalde bu gibi konuları forum üzerinde tartışmayız. Fakat bu kez durumu herkese açıklayabilmek için bir istisna yaptık. Tabi asker sayılarına dair herhangi bir detay paylaşmıyoruz.

Konuyla ilgili başka sorusu olduğu takdirde özel mesaj yoluyla hesap sahibiyle görüşmeye devam edeceğiz.

Merhaba,

Kaybettiğiniz asker miktarı sahip olduğunuzla da ilişkili olduğundan, bu saldırılarda kaybettiğinizden daha çok kazanmak istiyorsanız daha fazla asker üretmeniz gerekir.

Görevler siyah renkte görüntü alamıyorum sürekli donuyor oyun ios oldugu içinmi bilmiyorum ama donmaması gerekiyor akıcı değil

Bu konuda hesabınıza özel bir durum olup olmadığının tespiti için aşağıdaki bilgilerle ve mümkünse sorunun ekran görüntüsü ile birlikte bize yardım merkezinden ulaşabilir misiniz;

Gerekli Bilgiler;

Cihaz marka ve modeli

İşletim sistemi versiyonu

Uygulama versiyonu

https://support.kingdoms.com/e…ort/home#page:tickets/new

X3 serverinde galya ile usta ismi ile oynuyorum. Bana 57 asker ve 1 kahraman ile saldırı geldi ve boşta 105 adet tuzağım olduğu halde benim kahramanım dahil 60 askerim öldü. Bu tuzaklar neden işe yaramadı bi açıklama bekliyorum ve zararımın karşılanmasını talep ediyorum. En kısa zamanda cvp verilirse sevinirim. X(

Bu konuda kayıtlı olduğunuz mail adresini kullanarak bize yardım merkezinden bir bilet oluşturabilir misiniz;

https://support.kingdoms.com/e…ort/home#page:tickets/new

İyi günler. Oyuna devam ediyorum adım adım. Köşk ile ilgili bir görev var. Köşk'ü seviye 5'e çıkarınca otomatik o görevdeki "Ödülü al" kısmına basınca Köşk 10. seviyeye çıkıyormuş. Ben bu görevi görmeden Köşk'ü zaten 10. seviyeye çıkarmışım. Şimdi o görevi silemiyorum "Ödülü al" deyince başka bir yere yönlendirmiyor oyun veya o görev otomatik silinmiyor. Belki o görevi yapsaydım ardından faydalanabileceğim yeni görevler olacaktı. Acaba telefondaki mobil uygulamadan kaynaklı bir sorun mudur diye bilgisayardan da baktım ama onda da aynı durumla karşılaştım. Konuyla ilgili ekran görüntülerini de bu mesajın ekinde gönderiyorum.

Bu durumda ne yapmam gerekir?

Merhaba,

Bu ödülü bir sonraki köyünüzde Köşk'ü 5. seviyeye çıkardığınızda kullanabilirsiniz.

Sevgili oyuncularımız,

Öncelikle ülke ve aslında dünya olarak oldukça zor zamanlardan geçtiğimiz bugünlerde bizler evimizdeyken bizim için çalışmaya devam eden tüm çalışanlara çok teşekkür ediyoruz. <3

#EvdeKal'abilecek kadar şanslı olan bizler de üstümüze düşeni yapıp, gerekmedikçe evden çıkmayarak onlara destek olmaya devam edelim! Siz de #EvdeKal'arak Travian Kingdoms oynamayı seçenlerdenseniz, sizi sosyal mesafeyi koruyarak sosyalleşmeye çağırıyoruz!

Sizden istediğimiz şey oldukça basit. Zaten şimdiye kadar yaptığınızı yapmaya devam etmek fakat ek olarak bizimle paylaşmak!

Nasıl katılırım?

Travian Kingdoms oynarken bir fotoğrafınızı çekin(yada çektirin) ve bu konu altından bizimle paylaşın. Fotoğrafta herhangi bir cihaz ve Travian Kingdoms ekranının açık olması yeterlidir. Yani fotoğrafta kişisel olarak yer almanız şart değil.

Peki kazanan nasıl seçilecek?

Travian Ekibince. Tabi her ne kadar fotoğrafta olmanız şart değilse de kazanmanıza yardımcı olabilir, fotoğrafın arka planı, ilgi çekiciliği gibi kriterler de tabiki jürinin kararını etkileyecektir.

O ekipten biri de fotoğrafını bizimle paylaştı, aşağıda görebilirsiniz. (Fotoğraftaki bir detay dikkatinizi çekti mi?) :)

&thumbnail=1

Ödüller

1. 100 Altın
    2. 50 Altın
    3. 50 Altın

Siz nasıl oynuyorsunuz?

Travian Kingdoms Ekibiniz