Açılsın açılsın. Oyun bizi unuttu sanırsam? Hatırlatma vakti mi yoksa ?
Posts by Ateistİmam#TR
-
-
-
Tane tane cevaplayalım sorularını
1- 70k hazine demişsin hanedan bize katıldığında 24k hazineyle birlikte geldi abartmak istersen 240k hazine sayalım bunu için rahatlar.
2- Oradaki wowu vermişler demişsin adamlar bize katıldı, haliyle oradaki wow içinde savaşıcaktık ve alacaktık o wowu. Hatırlarsın ilkercim o wowa attığınız defleri
3- Gargamel bize 20k hazine vermiş. Allah allah hazine ve hazine köyleriyle ilgilenen ben neden haberim yok acaba ? Ha senin kesin bilgin varsa buyur paylaş ss'i millette görsün.
4- Avengers destek atmış dediniz doğrudur. Peki 1000Atlı wowundaki IYI defansı havadan mı geldı aslan parçası
Tüm bunları geçtim sürekli GNYBATI şöyle adamları aldı şöyle hazine çekti diyorsunuzda, AT YURDU sv başında çeyizi olan 8k hazinesiyle kime geçti
Önceki ismi 1000gpas olan kardeşlerimiz çeyizi olan 20k hazinesiyle kime geçti??
AĞLAMAYA DEWAMKE yazmışsın yani senin yazını okuduğumda bilemedim kim ağlıyo ...
Tablolara bakıyorum SALDIRAN 1. GNYBATI SAVUNAN 1. GNYBATI ZP 1. GNYBATI
Buda 3xin kısa özeti 3 wow 0ladık , 1 wowdan seviye aldınız sadece ama oyunu kazandınız kaderin cilvesi ne diyelim..
Hakettiğiniz bi serveri bitirdik
AHAHA svde oynamış biri buna anca güler zaten. Saldıranda savunanda 1. olmamızı mı bekliyordun. 220 kişisiniz 140 kişiyiz. 1.5 katımızdan fazlaydınız oyunun yarısından daha fazla sürede. Ama yeter mi yetmez Avengers ile Numenoru da çağırayım da 400 kişi olayım o zaman belki kazanırım dediniz. O da yetmedi. Ne yapacaktık? 400 vs 140 oynamaya mı çalışacaktık? Hamlemizi yaptık ve kazandık. Buna sen değil bütün tanıdıkların toplanıp çamur atsa gene lekeleyemezsiniz. Biz de kişi sayımızı artırınca batmış sanırsam size
Al bu da hediyem olsun sana
-
O geceyi iyi dusun kimler kufur etti kimler etmedi aragornun kufur ettigini gordun mu?
Ayrica ben burada sadece aragorn icin konusmuyorum oyun hatalari nedeni ile olusan zararlarda birlik olalim hakkimizi arayip alalim diyorum.
Adminler server hatasi oldugunu kabul etmisler 50 altin vereceğiz diyerek konuyu kapatmislar. Boyle bir hatanin degeri 50 altinmidir yada sizin olen on binlerce askerinizin degeri 50 altin midir 50 altini ben vereyim herkes sussun okadar kolaysa
Karışmayayım diyorum da olay bu mudur. Hata düzeltilmedi. Hala serverlar tıkanıyor ama ARAGORN diye bir adam hakkını aldığı için mi kapandı o zaman olay. ARAGORN hakkını aldı ve oyuna geri döndü ama hata düzeltilmedi? Durum bundan ibaret. Demek ki sizin amacınız oyuncuların hakkını aramak değil kendi hakkınızı aramakmış. Burada da sanki milletin hakkını savunuyormuş gibi konuşmayın. Küfür konusunda da İŞBİRLİKÇİNİZ GNY BATI etti o küfürleri gözünüzü yumdunuz kulaklarınızı tıkadınız. Ama sonuç ne
Küfürle olmuyormuş. Emek veren kazanıyormuş iyi günler...
-
GONDORLULAR ROHANLILAR KARDEŞLERİM
Kimin daha çocuk olduğu belli. Neyse uzatmaya gerek yok. Ben gidiyorum burada senle sohbet etmek herkese zararlı. Ama şunu bil karakterimi sen düzeltecek olsan karakter fakiri olarak hayatıma devam ederdim. Belki bir gün yüz yüze de konuşuruz. Çocuk muyum değil miyim anlarsın
Hadi iyi akşamlar Tr1n de başarılar. Belki bu sefer bir krallığı kazanmaktan alıkoymayı başarırsınız seversiniz
Sen daha çocuksun.Bunları yüz yüze konuşup seni gerçekten karakterli bir seviyeye getirmek isterdim.Günümüzdeki gençlerin çoğu senin durumunda.Ailelerinize sabır diliyorum.
-
Ahlaki değerlerin gerçek hayatta çok yüksek burada baya düşmüş eşitlemen dileğiyle.Seviyem burada son buluyor,daha aşağı çekemeyeceğim maalesef.Bir dahaki serverlarda karşılaşmak dileğiyle.
Az çene çok iş.
Aynen öyle az çene çok iş. O zaman herkes ayrılmadan açıkla bakalım ARAGORN. Kingdoms ekibi seni kaça satın aldı? AHAHAAHAAHHA
-
Sahte hesap acip gece gece kufurler savurdunuz. Oyunda bayanlarda var. Bu kufur olayi insanliga sigmaz. Ayip denen birsey var. Onu yapanda karaktersizin tekidir. Bu strateji oyunu. Saldirilar savunmalar reislemeler hep strateji ile yapilir. Kazanani tebrik edeceksiniz. Kimsenin gucune gitmesin.
Abi onlarda tebrik yok. Sadece çamur atma var
Galiba şey taktiğini güdüyorlar. Çamur at izi kalsın. Ama olmayacağını anlamaları lazımdı.
-
sen önce demin bana ithamda bulundugun sovdugum durumu kanıtla,ondan sonra senle muhattap olacağım
"Kaça satın aldınız?" sözü benim gözümde sövme konumundadır. Ama sen anlamazsın o durumlardan zorlamana gerek yok. Senin için emek denen şey 3500 altın çekip npc yapmaktı unutmuşum
Bu yüzden de emeğiyle bir şeyler başaranlara çamur atmayı seversiniz. Ben de şunu diyorum boyundan büyük konuşma. Yoksa tükürdüğünü yalamak zorunda kalırsın. Ne demişler bin düşün bir söyle
-
-
-
Çen cok mu içerledin
AHAHA 10 dakika önce beni arıyordun genel chatte. 10 dakika sonrasında 180 derece dönüp başka insanlara sövmeye başlamıştın? Al sana asıl kimin içerleyeceğini gösteren görsel. Görselden kıskançlık akıyor. İnsan gelir bir tebrik eder. Ama gerçi doğru 500 kişi uğraştınız ama gene de kazandık demi unutmuşum
-
-
-
Mühendis TRX3
-
Olmayacak kardeş.
-
Rpg sonuna kadar haketti.Saldırıda krallığı sırtladı.Rakibi ise ne kadar iyi olsa da kazanamadı sonuçta...
-
Bir çok kişi yaz tatilini bitirecek çok da uzamayacak bir speed server arıyor.Tr1x3 ü tekrar başlatabilme şansımız var mı?Tr sunucusundaki speed serverların sayısı artırılmalı.30 temmuza kadar bir speed server açılırsa çok iyi olur.Şimdiden teşekkürler...
-
Oyun takvimi hala güncellenmedi ve tr2n harici bir server olmadığı taktirde çoğu oyuncunun oyuna ara vereceğini düşünüyorum.Night peace olmayan bir server açılacak mı açılacaksa ne zaman?Tekrar speed server gelecek mi?
-
Cermen bütün emeklerinin üstüne konduğu için.
Ateistİmam Tr1x3 -
Ateistİmam TR1x3