Posts by Chips_cz

Blacku hra se nám tím podstatně komplikuje, ale to asi nemá smysl více rozvádět. Spíše jsem se chtěl zeptat na to, o čem taky byla řeč a tím je i jakási kompenzace. Že se hůře zajišťují zásoby obilí, je taky jasné... umírání vypnuté není... tak jediné co mě napadá, je pustit mezi hráče nějaké zlatky, aby se jim lépe ty komplikace, resp. jejich důsledky, řešily..

Zas píšu ale prostě tohle nepřijatelné ... teď to nefunguje pro změnu vůbec chat a tohle si nemůžeme dovolit ... ještě když to trvá tak dlouho a nebyl na serveru dán aspoň mír že takhle se nemůžou lidi nějak podporovat a travian je o spoluprací a ne to singlu hrání :) a pro admina ... zkus na ně víc tlačit že to kazí celou hru :)

To ti gratuluji, že se ti jde aspoň přihlásit :D většině nejde ani to, tak není třeba ani mír :)
    Ale umírání by měli fakt vypnout. A někde jsem četl něco kompenzaci, tu už by taky mohli začít dávat. Koukám že hodně lidí to fakt už kvůli tomu začíná balit.

za germána používám 2 způsoby katování s pivovarem
    a) offku posílám jen s berany a se zapnutým pivovarem ale tak, aby vteřinu po dopadu offky skončily v pivovaru slavnosti a katy střílely přesně
    b) udělám si katy v co nejvíce vesnicích a posílám je na 2 cíle s náhodnou střelbou i během slavností. Pokud máš 5 vesnic, v každé 600 katů, ty rozdělíš na 2 vlny á 300, každá vlna sundá náhodně 2 budovy, tak sundáš 40 budov. To taky bolí :D

zdravím hlavně support,
    hlásil někdo že po rozkliknutí království nejde scrollovat, ani přeskočit na další stránku? Nejde tak přečíst celý seznam členů... Nebo je chyba u mě? :)

Nazdar lidi,
    já jsem Chips a vždy jsem v Travu byl Chips :) To jméno jsem si půjčil od svého psa a ten se jmenuje zas podle nějakého jiného psa :))
    Do BARu ( to je naše království) jsem se dostal hned na počátku jeho vzniku a chvíli na to jsem se stál i jeho králem, to pak pokračovalo dál a pak už mě to kralování nebavilo, tak jsem to předal dál, ale furt jim do toho kecám :D Ale jsem hrdý, že jsme na CZ serverech zatím neporaženi a máme super bandu :)

Vypadá to že tu jsem furt... no asi jsem, ale mám i ženu, ta má dítě, prý naše :) a několik psů. Mám i práci, ale moc v ní nepracuji :)

Je divné že jsem offař, když vlastně mám radši mír a mám i takové ty ochranářské sklony :) Aktuálně cvičím jednotky na to, abych rozséval mír na CZ4 :thumbup:

Srazy v Praze už mám taky za sebou a na další se těším.

Lorede souhlasím, že nemá smysl to dál rozebírat. My jsme se tu v tomto vlákně vyjádřili a nebylo nás málo...

Rád se k tomuto vláknu vrátím za rok a třeba zjistíte, že noční klid opravdu není populární ;)

Doufám jen, že do té doby bude nastartováno i několik klasických CZ serverů, aby hráči měli možnost volby a ne jako teď, že po více jak 60-ti dnech čekání byl nastartován pouze tento revoluční svět.

Jistě dorazí. Server má v tuhle chvíli 280 hráčů a i moje okolí se statečně zaplňuje.

Ano koukám na to, že se statečně náš vliv řítí až k tobě. Ber ale v úvahu, že jsme domluvená parta lidí co hraje již déle a na vyzkoušení CZ4 jsme se domluvili. Pokud bychom nepřišli, tak server má o 85 lidí méně a to už by byla fakt bída že?

Zatim je tam vice nez dvakrat tolik hracu co na CZ3. Myslim, ze na ceskem serveru v TK jde o slusne cislo.

Blacku to snad nemůžete ani myslet vážně! :D Srovnáváte hrušky se švestkami. Naopak já, jako hráč CZ4" si myslím, že se to fakt nepovedlo. Hráčů je tu obecně málo, to ale může být způsobeno letním obdobím. Ale zase je jednoznačné, že ubývají rychleji, než je to obvyklé. Takže v tom vidím něco jako "přišel jsem, viděl jsem, děkuji, nechci a odcházím".

Kdyby byl v podobné době aktivovaný i normální server, asi by jste se těm číslům divil. Je to tiž jisté, že klasický server by byl mnohem plnější. Takže se nás prosím nesnažte přesvědčovat o tom, jak je noční klid skvělý. Vidím, že to tu prostě všichni admini bezhlavě prosazujete a nenasloucháte vůbec hráčům.... chápu, máte k tomu asi pokyn ze shora.

Však ono se ukáže, až nastartujete i normální server.....

pokud nebudou noční útoky, tak pro mě ztrácí smysl kupování zlatek.
    Chápu, že vývojáři reagovali na požadavky hráčů, ale sebrali nám zavedením toho tu update možnost volby..
    Ocenil bych, aby této novince byly vyhrazené světy, ale nikoliv na úkor očekávaných standardních světů.
    Já osobně se na tenhle paskvil nehodlám zaregistrovat a myslím že tím mluvím i za cca 50 stálých hráčů království Bar.