ARSLAN Selam ATEŞ krallığının Kralı
Posts by Erzincan24
-
-
Tubys selam Ateş Krallığının Kraliçesi
-
Bence bi Trx3 çok iyi giderdi şu aşamada oyuncu sayısı çok olur.
-
Merhaba,
Artık TR serverlerin de Tr2x3 açılsın. Oyuncu kitlesi daha çok x3 server seviyor ve x1 oyun dünyalarına göre daha çok oyuncu topluyor. x3 oyun dünyaları x1 oyun dünyalarının neredeyse 3-4 katı oluyor. Tr serverlerine daha çok oyuncu çekmek için x1 yerine x3 açılması daha iyi olacaktır.
-
Arkadaşlar bilmeyenler için anlatıyorum. Natar köyündeki askerleri tamamen kestikten sonra 20 seviye köşk var onu mancınık ile yıkmanız gerekiyor mancınıkla da yıktıktan sonra normal köy reisler gibi reislemeniz gerekiyor. Yani 1 tane reisle 6 -7 kere saldırmanız gerekiyor.
-
konuyu anlamak için en baştan okudum XD
-
450 adet
-
Birleşme oncesi kral çekıldıgı zaman derebeyı kral olabılıyor fakat birleştikten sonra kral yada derebeylerı el cekme olmadıgı ıcın degışıklı olmuyor bu duzeltılmelı
birleşme sonrası nasılkı kral çekıldıgı zaman vekıl kral oluyorsa derbeyı da hazıne oranına gore kral yada vekıl olabılmelı
Reislenen koy askeri hangi ırk ıse o koy o şekılde kalmalı
Vahalardakı yaratık sayısı duzenlenmelı
Multi hesapları onlemek ıcın telefon numarası sisteme adapte edılmelı
Yeni silahlar yenı ıtemler eklenmelı yıl olmu 2021 merdeyse kalıp şema aynı
Merhaba,
Dediklerinin bir kısmına katılıyorum.
-Birleşmiş krallıklar arasında sorunlar çıkabiliyor o yüzden kral vekili ve derebeyi yer değiştirebilmeli.
-Reislenen köy konusunda farklı ırklar reislendiğinde o ırka ait özelliğe bir başka ırkın alması ırklara has özelliği kaybettirir. O yüzden şuan ki durum düzgün gibi.
-Vahadaki asker sayısı oyunun süresine bağlı olarak artmalı. Her kesimde daha fazla olması cidden bazen çok zarar olabiliyor.
-Multi hesaplar için dediğin gibi telefon numarası sistemi getirilse bile. Oyuncu, kız arkadaşının-eşinin-kardeşinin-annesinin-babasının numarasını kullanabilir. o yüzden daha düzgün bir sistem getirilmeli.
-Yeni iteme ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum. Ama açık artırmada düzenlenmesi gereken bir nokta şu olmalı. Açık artırmanın amacı senin teklife sunduğun bir itemi başkası kaça alıyorsa o gümüşün sana gelmesi gerekiyor. Şuan ki durumun açık artırmayla hiç bir ilgisi yada alakası yok market sistemi var şuan.
-
Merhaba,
Birinci sorunun cevabı , Krallık birleşiminde düşük zafer puanı olan krallığın zafer puanı siliniyor yüksek zafer puanı olan krallığın zafer puanı birleşen krallığın ortak Zafer puanı oluyor. Her iki krallığın hazineleri olduğu gibi kalıyor ve birleşiyor. Hazinede silinme gibi bir sorun söz konusu değil.
İkinci sorunun cevabı, İki krallığın birleşiminden önce derebeyi sayıları ikidir. Birleşimden sonra 2+2 derebeyi kullanım sayısı olur. Derebeylerini krallıktan atabilir çıkartabilirsiniz sayı değişmez. Sadece birleşimde bulunan krallar vazgeçemezler. Krallığı bırakamazlar.
-
Arkadaşlar durumu çok iyi özetlemişler. 2005 yılında başlayan travian heyecanım bu server son buluyor.
Umarım oyuna devam edecekler ve yeni katılacak oyuncular için oyun serveri bu tür aksaklardan arındırılır, insanı çileden çıkartmayan bir mobil sürüm çıkarılır.
Bende böyle vahim bir duruma düşsem bırakma kararı alırdım herhalde hayatınızda başarılar tekrar bekleriz...
-
30.05.2020 tarihinde saat 12.00.00 varışlı op düzenledik Empire birliğine Her ne hikmetse daha önce empire op unda aragon un yaşadığı sorunun bir benzerini yaşadık ve 38 DAK SERVER E ERİŞİM ENGELLENDİ .... herşey normale döndüğünde ise BÜYÜK ORDULARIMIZA NİSPETEN KÜÇÜK ORDULARIMIZDAN AZ SALDIRI PUANI YAZILDIĞINI GÖRDÜK.... YAZILDIĞINI diyorum çünki hiç bir saldrı puanı tutarlı değil... her şeyin bir kurgu üzerine döndüğüne inancımız ciddi şekilde artmış durumda ... 38 dak oyunu dondurmanın bir açıklaması olması gerekir ama oyun adminlerinin ve yönetiminin 50 gold verelim gibi klasik bir yaklaşımda olacaklarından emin olduğumdan böyle bir beklentim yok ... bu oyunu yıllardır oynayan ve rekorlar sahibi bir krallığın rekorlar sahibi yöneticisi olarak oyunun artık OYNANAMAYACAK DURMA GELDİĞİNİ görmekteyim ... kirli hesap yapmasam da kirli hesaplar içinde olmak istemediğim için bu sanırım son serverim ... hepinize iyi OYUNlar.....
Gerçekten rekor sahibisiniz 400 kişilik krallıklık olarak 140 kişilik krallığın savunmasına takıldınız tekrar bekleriz...
-
Kışla =Seviye 3
Akademi =Seviye 5
Demirci =Seviye 3
Yapman gerekiyor dostum.
-
Evde kalınca Travian
-
Merhaba,
Bu konuyu daha önce başka konuların altında basit bir şekilde üstü kapalı açtıklarını biliyorum. Fakat bir daha herkesin desteğiyle bu konunun altında fikrimizi açık açık duyuralım ve artık yaptıralım diyorum.
Konu basit Merkez köyde ilk depoları 20 yaptıktan sonra BÜYÜK DEPO ve BÜYÜK AMBAR kurulabilsin. Ne gibi bir yararı olacak derseniz merkez köyde sınırsız hammdde seviyesi artırılabilir. Fakat 18. seviye yapmak için 8 tane depo ve 5 tanede ambar istiyor. 19. seviyeden bahsetmiyorum bile 13 tane depo ve 8 tane ambar istiyor. Yani 21 tane bina alanı demek oluyor. Bizim 20 tane bina alanımız var ve depoları kurmak için merkez binasını da bu 20 içinde saymamız gerekiyor.
19. seviye için köyde yer yok ama 20. seviye için ne kadar hammadde istediğini bile yazmışsınız
Hammdde alanlarını yükseltmek için yazmıyorum. Önceki oynadığım serverde 4 tane ambar kurdum 320k kapasitesi vardı tahılım -80k olduğu için gece bile kalkıp asker beslemem gerekiyordu ve 4 tane bina alanını kapatıyor. Büyük depo olsa 2 tane kursam sabaha kadar idare edebilirim.
-
Legends sürümü için uygulanabilir fakat Kingdoms isimli bir sürümün krallıksız oynanması garip olur.
Aslında kral yada darabeyi olmasını gerektirecek bir durum yok çünkü bütün ırkların kendi bölgesi olacağı için o bölgede satılan hazinelerin hepsinden hammdde gelecektir. Krallık ismi olarakta düşünmeye gerek yok Cermenler-Galyalılar-Romalılar :D. Bu oyun stili herhangi bir özel günde gelebilir. 3x olabilir yani eğlence amaçlı güzel olabilir denemek için. Tam kapsamlı düşünmedim üzerinde herkes fikrini söyleyebilir. Böylece tartışmış oluruz olurluğunu.
-
Aslında kulağa güzel geliyor. Fakat bu durumda saldırıda hiç de iyi olmayan Galyalılar saldırıyı nasıl yapar, keza tam tersi de Cermen için geçerli.
Bakıldığında Galyalılar , Cermen ve Romaya göre çok daha hızlı yağma çıkartıp gelişiyorlar ve daha çok askere sahip olabiliyorlar. Savunma ve saldırı konusunda bir problem yaşanacağını sanmıyorum fakat tek sorun romanın yavaş gelişmesinde olabilir diye düşünüyorum. Romalılarda sağlam oynayanların bunun üstesinden geleceğini düşünüyorum. Romalılarda gelişirse ki herkes biliyor çok iyi saldırı kasabilirler.
-
Merhaba,
Gece yatıyordum ve aklıma bir fikir geldi
( Artık oyun aklıma ne kadar işlediyse. )
Oyunda krallık diye bir şey olmasa ve sadece ırklar birbiri ile savaşsa nasıl olurdu? Oyun dünyasında 4 adet Dünya harikası olsa ve Galya, Cermen ve Romalılar için bölgeler 3'e ayrılsa. (Yani bölgeler tamamen krallık sınırları gibi olsun.) Her bölgede 1'er tane Dünya Harikası olsun bir tanesi yine 0/0 'a yerleştirilsin. Hiç bir ırk birbirine saldırmasın.
Bu fikir deneme sürecinde
kral ve darabeylerini seçme gibi olayları daha net düşünmedim
-
The numbers vary by few percents from wonder to wonder but this should give you a general idea:
These numbers are on normal speed though, there's much more defence on speed servers.
-
Merhaba Dostum,
Krallık sınırlarını genişletmenin bir sınırı var. Her kral ve darabeyi en fazla 1 tane hazine açabilir. Sadece krallığında bulunan hazine sayısı 10k ve katları olduğunda hazine açıp sınırlarını genişlete bilirsiniz.
Örn,
1 Kral = 1 Hazine binası aktifleştirme
2 Darabeyi = 2 Hazine binası aktifleştirme
10K Hazine = +1 Hazine binası aktifleştirme
20K Hazine = +1 Hazine binası aktifleştirme........ Verdiğim örnekte toplam = 5 Hazine binası aktifleştirilmiştir.
Not: 10K hazine olduğunda hazine binasını açacak kişiyi kral belirler ve belirlediği kişi 2. hazine binasını aktifleştirir. 20K hazine binası olduğunda aynı kişiye 3. hazine binası açması için yetki veremez buna kendisi de dahildir. Ne zaman ki bütün kral , kral vekili ve darabeyleri ikişer hazine binasına sahip olur o zaman 3. hazine binasını açması için yetki verebilir.
-
Hayır kaçırmaz, yalnızca kendi köyünüzde geçerlidir
Kahramanı kendi köyüne destek atarsan yine oradaki köye ait olan askerleri kaçırmaz. Kahramanı destek atarken ilk başta yaşadığı köyü değiştirmen gerekiyor. Yaşadığı köyde savunma halindeyse sadece asker kaçırır.