Benimkini anlatmaya gerek duymuyorum Etki varsa tepkide vardır bu kadar basit bir şey
Posts by Erzincan24
-
-
Test serverinde dağıtılan altından bahsediyor sanırım.
-
Merhabalar,
Kahramanların yeni nesil eşyaları açık artırmaya sırasıyla düşüyor. Bu sıralamayı bilen var mı tam olarak? Şuan oynadığım oyun dünyasında bir kaç item açık artırmaya düşmedi gece gündüz kontrol ettiğim halde.
-
Merhaba,
Öneriniz için aldığım bilgiler doğrultusunda sizlerle bunları paylaşacağım
Bir krallıktaki oyuncu sayısının sınırlandırılması, o krallığın başka bir krallıkla işbirliği yapmasını engellemez. Ve ya bu iki krallık, üçüncü bir krallık ile işbirliği yapmaktan ve daha küçük bir dördüncü krallığı yok etmekten vazgeçirmez. Ayrıca tek bir "meta" krallığı, her biri max 25 sınırlaması olan 10 küçük krallığa bölünebilir. Bu durum krallığa sadık üyelerin, krallıkta bulunmaları için haksızlık olmaz mı? Ya iki krallık, daha büyük bir krallığa karşı birbirlerine yardım etmeye karar verirse? Bu bir meta olarak kabul edilir mi? Ne zaman sadece iki krallık birleşiyor ve ne zaman bir meta haline geliyor?
Bunu uyguladığımızı var sayarsak; çoğu krallıkta sıradan oyuncular veya yeni başlayanlar için boş yer kalmayacaktır. Sadece 15 üye alabileceğiniz bir genişliğe sahipseniz, oyunu yeni birine öğretmek için bu boşlukları feda eder misiniz? Krallığınıza oyuna birkaç saat vakit ayırabilecek birini kabul eder misiniz?
Sınırlandırılmış bir krallık olarak ilk önce 15 veya 25 gerçekten az rakamlar. Ben bu kadar düşük rakamlar söylemedim. Paylaştığım yazıda 30 ve birleşimde bu sayı 2 katına çıkıyor toplam oyuncu sayısı 66 olarak sınırlanıyor. 66 kişilik bir krallık gerçekten büyük bir krallık olur. Diğer konuya gelecek olursak 2-3 krallığın birleşip yada dediğiniz gibi 4.yüde yanlarına almasını engelleyemezsiniz doğru ama bu oyunu 4 krallık yardımlaşarak oynasa bile oyun sonunda kazanmak için illaki savaşacaklardır. Sanmıyorum ki oyun sonuna kadar dostça saldırmadan işbirlik içinde oyunu başkasına kazandıracaklarını. Şahsen yan krallıkta en yakın arkadaşım dahi olsa oyunu göz göre göre kazanmalarına izin vermezdim.
-
Altın fiyatlarının artması da bir etken olabilir tabi ki. Geçen ay aldığım altın şuan 2 katı olmuş durumda ve çok zorlanıp da alacağımı sanmıyorum çünkü en büyük krallığa girip farmville oynayacağım . Diğer konuya gelecek olursak oyunun şuan ki sistemi insanları tamamen savaşın dışına itiyor ve oyun sonuna kadar farmville oynar gibi oyun kazanmasına yönlendiriyor. Oyun savaş oyunu ama şuan ki krallık sisteminde sınır olmadığı için herkes en büyük krallığın çatısı altına girme peşinde. Türkiye serverlerinde oynanmamasının en büyük sebebi de budur. Türklerin çoğuda com da oynamaya çalışıyor. Hatta şuan ki oynadığım serverden sonra com 'a geçmeyi düşünüyorum. 150 kişi ile artık server bitirirler. Bitirenlerde tek krallık olur zaten.
-
"Eğer uyumuyorsanız horlayamazsınız..."
Bende diyorum neden horluyorum
. Bundan sonra horlamamak için uyumayacağım
-
Artık bir düzenleme getirilsin. Bir sunucuya 20 kişilik ekiple başlayan 1-2 krallık 60 kişiyi bünyesine alıyor. Server direk olarak 2 krallığın büyümesiyle sonuçlanıyor. Hatta bazı sunucularda 1 krallık oyuncu üstünlüğünü eline alıp ilk 1. ay oyunu kapatıyor. 3 krallığın savaştığı sunucuyu uzun zamandır gören var mı? Bundan gerçekten keyif alan oyuncular varsa tavsiyem farmville oynasınlar.
-
Merhaba kimse yok mu?
-
Merhaba Odin Bey,
Travian kullanıcılarının çoğunun şikayetçi olduğu durum krallığa alınan oyuncu sayısı. Bu durum serveri 2. ayında bitiriyor. Çok nadir serverlerde ciddi mücadeleler oluyor. Ama çoğu serverde kalabalık olan krallığın kazanmasıyla sonuçlanıyor. Ve buda insanları hiç bir rekabet ortamına sürüklemiyor. Kimse keyif almıyor. Krallığının kalabalık olmasının verdiği güvenceyle haftada 1 kere oyuna giren oyuncu bile serveri kazanıyor.
1-Krallıklar ile ilgili bir çalışmanız var mı?
2-Varsa hangi yönde?
Benim önerim ise krallıklara alınan oyuncu sayısına sınırlama getirilmesi yönünde.
Mesela şöyle yapılabilir :
Kral sayısı = 1
Darabeyi sayısı = 2
Vali sayısı =30
Krallık birleşmesinde :
Kral sayısı = 2
Kral Vekili sayısı = 2
Darabeyi sayısı = 4
Vali sayısı =60
İnşallah dikkate alınır. Teşekkürler.
-
Merhaba,
Öncelikle Akıncı arkadaşın dediğine kesinlikle katılıyorum.
Şimdi asıl mesele şu ki krallıklar istedikleri kadar oyuncuyu bünyesine katabiliyor ve serverler de hiç rekabet olmadan oyun kazanılıyor. Oyunun başında 15 kişilik ekiple gelen oyuncular diğer oyuncuları da bünyesine çekip oyunu ilk ay kapatabiliyor. Bu duruma çözüm olarak ne önereceğimi soracak olursanız. Krallıklara oyuncu sınırlaması getirilsin. Örneğin: 1 Kral + 2 darabeyi + 30 oyuncu ve krallıklar birleştiğinde bu sayı 2 Kral + 4 darabeyi + 60 oyuncu şeklinde olabilir. Önceden bu oyunu oynarken 5-6 krallık savaşıyordu rekabet vardı keyif vardı oyunda. Şimdi herkes tek çatı altında birleşip direk oyunu kazanabiliyor. Bundan nasıl keyif alıyorlar inanın bilmiyorum. Farmville oynuyor adamlar askeri kesilmeden server bitiren oyuncular var.
Kolay Gelsin.
-
-
Metin 2 çok oynamışsın hocam
-
-
Merhaba,
Kahraman için yeni bir düzenlemesi getirilmesini düşünüyorum. Bu değişiklik şöyle olmalı kahraman seviye atladığında sağlık puanın artması iyi olur.