týden hry na czx a ja uz nezvladam pobijet loupezniky co se spawnuji s armadou vetsi nez mam ja xD
Posts by Pelda
-
-
Zdravim
chci se zeptat zda jde ovlivnit ci nejak uspisit generaci loupeznických skrýší, třeba větším uzemim či zvyšeným počtem pokladů.
Pelda
-
ooo super
-
Dik za osvětlení Matěc. A omlouvám se za tu hysterii
Jen mě to trochu znervoznilo.
-
ok dik Merli to sem nikde nevycet
-
-
prohlaseni bylo vydáno o vice nez 24h pozdeji. stejne to nevysvetluje proc jste smazali muj puvodni prispevek upozornujíci na tuto chybu.
-
Zdravim
stavaba divu sveta se spustila o skoro den drive bez jakehokoliv oznameni. žádám vysvětlení tohoto bugu.
Pelda
-
ke králi: Jediná šance k přestupu k jinemu krali je se s nim domluvit a nasledne u nej zalozit vesnici diky ktere ti moze poslat pozvanku.
k oáze: Oazy muzes zabirat do vzdalenosti 3 polí čili 7x7 kolem tvé vesnice.
Aukci jsem stále zcela nepochopil, ale zrejme to prodás za průmer poslednich 5 prodejů a do aukce by to jít mělo, ale aukce generuje vlastni predmety takže se postupne snizuje cena s mnozstvím.
-
Zdravím pokud máte místo v pokladně poklady se automaticky doplnují z mist kde je ho přebytek a já se ptám kde muzu videt presun pokladů mezi vesnicemi.
Je to docela dulezite vedet pro presun pokladů mezi mnou a guvernery aby nechodili na prazdno.
Pelda
-
Dle vseho se i u me nový hraci pociataji normalne dle skladů
-
tak to stihli docela nás to zaskočilo
-
zmeny v práci nestihnu na to vbehnout driv nez o vikendu
-
Zdravím
mému vevodovi byla i presto ze ubranil utok vykatována pokladna a nyní se nachzází na uzemí nepřítele a i kdyz ji dal ihned znovu aktivovat je u nej stale spousta pokladu, proto se chci zeptat zda je mozne aby nepřítel
A) poklady vybral pres daně
B) jelikoz je vevoda vybral poklady pres dane v mobilu. -
Zdravím
Chci se zeptat
Pokud bráním vesnici A jednotkami z vesnic B a C a hrdina ma domov v A tak se obranny bonus + bonus ze zbrane s nepočítá na jednotky z vesnice B a C? mel jsem za to ze to bylo prevzato z T4, že se počítá na všechny vlastni jednotky ve vesnici s hrdinou.
Pelda
-
ok zitra se na to vrhnu
-
zdravím
Byly me zkatovány kasárny i stáje, ale těsne před utoky jsem naklikal za suroviny zbylé ve vesnici fronty, navíc tam bylo cca 1500 impu a 1000 ei
Okamzite po zniceni stájí i kasaren fronty zmizely, proto se chci zeptat zda se jednotky navrátí do fronty po znovuobnovení vesnice nebo se bude muset fronta klikat od znovu?Nikde jsem se tento velmi důležitý detail nedočetl. Dokonce to neni ani v seznamu zmen mezi T4 a kingdoms.
Pelda
-
kdyztak me neco zadej zitra mizim dom tak se na to vrhnu
-
Známá chybka/nechybka prozatim se ti jan ikonka chatu zbarví do zelena uvidíme co se zmení zítra po updatu.
-
pekne lored! ted dovolenkuju ale pak se taky na neco vrhnu mozna by stalo sepsat nekde na foru co se kde preklada at se neco nedelá 2x