Tak to má travian asi špatné testery a tomu bych se ani nedivil, když vidím ten návrh celého herního systému. Ještě nejsem profík, ale jako junior bych rozhodně navrhnul lepší herní architekturu a technologie.
A to že se nějaká chyba hledá špatně je pravda, ale co je komu po tom, takový program by vůbec neměl projít přes relase kandidáta. Ale tohle spíš vypadá na nějakou chybu HW, což se při testování neodhalí. Těžko říct kde je chyba.
Nepřijde mi, že je to chyba Hw, ale kdoví. Někdo neviděl útoky, někdo neviděl chat, někomu mizely hlášení, někdo jel naprosto v pohodě, navíc co jsem tak odpozoroval, od chatu mě to odpojilo až po nějakým čase x . Navíc se to dělo zcela náhodně. Možná se zesral jeden z několika nodů, na který nás travian připojuje. Mohl třeba špatně komunikovat s klientem, mohl být v restrikci.
Nicméně travian je takhle postavenej a předělat ho by stálo stovky MDs a to hráči fakt nezaplatí. Ale zkus jim nabídnout tvoje řešení, jsem zvědavej co by ti na to řekli Nebudu tvrdit, že tvoje je horší než jejich, jenom prostě nejsou finance na předělání.