Numenor will be at Trx3.
If you are my old friend then pm me
Numenor will be at Trx3.
If you are my old friend then pm me
Numenor ailesi burada olacaktır.
Şubat ayında bir 3x sunucu görmek bizleri memnun edecektir.
Açmadım demedim. Açtım banımı yedim önceki serverda şikayetimde de belirttim zaten ilker.
yani sırf konuşmak için konuşma
Boşver bro o konuşmak için konuşur burası yarışma yeri meşgul etmeyelim
Hoşgeldin.
Görevinde başarılar.
Her zaman adaletin ışığında ve bağımsız bir görev sürdürmen dileğiyle.
Sahte hesap acip gece gece kufurler savurdunuz. Oyunda bayanlarda var. Bu kufur olayi insanliga sigmaz. Ayip denen birsey var. Onu yapanda karaktersizin tekidir. Bu strateji oyunu. Saldirilar savunmalar reislemeler hep strateji ile yapilir. Kazanani tebrik edeceksiniz. Kimsenin gucune gitmesin.
Kim küfür ettiyse kendi ayıbı.Başkalarının ettiği küfürleri bana mal edemessiniz .Ediyorsanız da bunu kanıtlayacaksınız.Yok kaça almış bir küfürmüş falan filan saçmalamayacak kimse.
"Kaça satın aldınız?" sözü benim gözümde sövme konumundadır. Ama sen anlamazsın o durumlardan zorlamana gerek yok. Senin için emek denen şey 3500 altın çekip npc yapmaktı unutmuşum
Bu yüzden de emeğiyle bir şeyler başaranlara çamur atmayı seversiniz. Ben de şunu diyorum boyundan büyük konuşma. Yoksa tükürdüğünü yalamak zorunda kalırsın. Ne demişler bin düşün bir söyle
Ahlaki değerlerin gerçek hayatta çok yüksek burada baya düşmüş eşitlemen dileğiyle.Seviyem burada son buluyor,daha aşağı çekemeyeceğim maalesef.Bir dahaki serverlarda karşılaşmak dileğiyle.
Az çene çok iş.
sen önce demin bana ithamda bulundugun sovdugum durumu kanıtla,ondan sonra senle muhattap olacağım
Bu arada bırakırım dedıkten sonra bu durumun sorunun çözüldüğünü,verdiğim emeklerin hem yabancı teknik ekip hem de Türk teknip ekip tarafından karşılandığını sizinle paylaşmama da gerek olcağını sanmıyorum
Ayrıca burada şunu görüyorum. Öyle atıp tutmaya benzemiyormuş değil mi? Yok bırakırım, yok saygımdan bekliyorum. Yok 16 yıldır oyuncuyum ama bu son oyunum. En azından 2 gün bekleyip protesto etseydin bu durumu
sen önce demin bana ithamda bulundugun sovdugum durumu kanıtla,ondan sonra senle muhattap olacağım
AHAHA 10 dakika önce beni arıyordun genel chatte. 10 dakika sonrasında 180 derece dönüp başka insanlara sövmeye başlamıştın? Al sana asıl kimin içerleyeceğini gösteren görsel. Görselden kıskançlık akıyor. İnsan gelir bir tebrik eder. Ama gerçi doğru 500 kişi uğraştınız ama gene de kazandık demi unutmuşum
Sövmek derken pardon ?
Display MoreBu tarz hatalar oldugunda kisiler madur olur ve hakkini aramasi normaldir sizin basiniza gelse aynisini yaparsiniz emin olabilirsiniz.
Ayrica araya asker manco kesmek icin yapilir. Her iki tarafin askeri olmedi kurtuldu diye bir savunma olamaz orada kesilemeyen mancolar baska yerlerde yikim yapti oyunun gidisati degisti belkide daha sonra yikilan koyler mancolarin kesilmesi nedeni ile yikilamayacakti.
Birilerinin hakkını aramaya çalışmasını komik buluyorsanız insallah benzer durumlar yaşarsınız yapamadiginiz empatiyi o sekilde yasarsiniz.
Ayrica biz oyuncular olarak birlesip ayni tarafta olmaliyiz ki hakkimizi alabilelim hakkini arayan adamlarla dalga gecerseniz kimse bu tarz sorunlar yasadiginda hakkini falan alamaz adminler dalga gecer gibi sana 50 altin vericez diyip konuyu kapatir.
Saldıray
Ağzını yorma kardeşim adamına göre muamele yap geç