Merhaba uuRsLmz#TR
Altın alımları genellikle alımdan sonraki ilk 3 iş gününde hesabınıza gelmiş olur.Aksi bir durumda Yardım Merkezi'ne başvurunuz.
Merhaba uuRsLmz#TR
Altın alımları genellikle alımdan sonraki ilk 3 iş gününde hesabınıza gelmiş olur.Aksi bir durumda Yardım Merkezi'ne başvurunuz.
Merhaba Templere#TR
Bu sorunu bizlere Yardım Merkezi 'nden iletirseniz sorununuzu çözmeye çalışırız.
Merhaba ofc daddy
Takvimler şu anda düzenlenmemiş durumda.Yeni bir oyun dünyası takvime eklendiği zaman sizleri haberdar edeceğiz.Büyük ihtimal yılbaşından sonra yeni sunucular için bir takvim açıklanır.
Merhaba The farmer#TR
Tırsak çizmesine sahip bir oyuncuya kilit atamazsınız.Askerler her zaman saldırıdan önce köyden uzaklaşırlar.
Merhaba varyemez1#TR
Tırsak çizmeleri sadece o köyde üretilmiş oyuncunun kendi askerlerine etki etmektedir.Gelen destekler köyde durmaya devam ederler.
Merhaba İZMİRLİ#TR(1)
Krallıklar sınırındaki ve sınıra birkaç birim yakındaki vahaları saldırı ile fethedebilirsiniz.
Merhaba Imperium.
Bir oyuncu nüfusu kendisininkinden daha yüksek bir oyuncunun köyünü reisler ise aldığı köydeki seviyelerde değişme olmaz.Eğer bir oyuncu nüfusu kendisininkinden daha düşük bir oyuncunun köyünü reisler ise aldığı köydeki seviyeler 1'er seviye azalır.
Merhaba Invisiblekid#TR
Yeni oyun dünyalarında Menhir Era sistemi bulunmaktadır.Bu sistemde bahsettiğiniz 15 tarla ve 9 tarla taşınması olayı engellenmiştir.
Merhaba @demirezen#TR
İlk canlandırmadan sonraki canlandırmalar için gerekli masraflar kahramanın sahip olduğu tecrübe puanına bağlıdır.
Merhaba @h0meros_TR
Sorunuzu @Odin'e ilettim,en kısa sürede araştırıp sizlere dönüş yapacaktır.
Merhaba @chalilozdemir#TR
İnaktif oyuncular belli bir zaman boyunca inaktif kaldıklarında otomatik olarak silinmektedirler.Size zarar veren inaktif köyleri yardım merkezine bildirebilirsiniz.Uygun durumdalarsa hemen silinirler.
Merhaba @Leylaz#TR
TEST oyun dünyasının amacı yapılan yenilikleri,oyun hatalarını ve oyuncuların görüşünü almaktır.Sizlere kesin bir oyun dünyası hizmeti verme amacıyla açılmamaktır.Bazen 3X oyun dünyaları gibi Dünya Harikası kurulduğu zaman(5.5-75. gün aralığı) bitmekte,bazen de yetkili arkadaşların gerekli gördükleri zamanlarda bitmektedir.
Merhaba @Barclay#TR
Kahramanını kova ile hangi köyde canlandırırsan o köyde yaşamaya başlar.Doğru köyde canlandırdığına emin misin kahramanını ?
Merhaba @Echous
TEST oyun dünyasında oyunculara verilen haftalık altın dışında altın alımı,transferi gibi eylemler mümkün değildir.
Merhaba @Mustafa66#TR
2 ayda bir açılan COM Speed oyun dünyaları bulunmaktadır.Ama TR özelinde öyle bir plan bulunmamaktadır şu anda.
Merhaba @bezendi#TR
Önerdiğiniz eşyalar şu anda oyunda bulunan eşyalara kıyasla oldukça güçlü durumdalar.Oyundaki güç dengesi büyük oranda değişebilir.Fakat önerileriniz bizim için değerlidir.Oyun yöneticilerine iletilecektir,teşekkür ederiz.
Merhaba @Lylai
Listeye eklenmesini istediğin oyuncu isminde birisi TR4 oyun dünyasında bulunmamış malesef.
Merhaba @Arculas
Bir oyuncunun sadece tek bir köyü var ise o köyü yok edemezsiniz.Nüfusunu en fazla 1'e kadar indirebilirsiniz.
Merhaba @ONDÖRT#TR
Bahsettiğiniz gibi çok kalabalık krallıklar bazen can sıkıcı durum oluşturabiliyor.Oyun yöneticilerinin bununla ilgili planlarının olduğunu duydum.Biz sizin önerinizi de ileteceğiz onlara.
İyi oyunlar dilerim !