supersensations#TR Praetorian

• Member since Dec 17th 2020
  • Last Activity:
Reactions Received
64
Profile Hits
105
  • sen onlara yaz yannışlık yapmış olabilirler

• Ottoman iyi oynadığı için öbür ekipler onu hileyle suçluyor, sen yinede onlara yazmaya devam et ve söyle dual ne yapdıysa senin suçun yok

• Hocam ticketları kapatıyorlar. Sabahtan beri 20 tane ticket açtım. Cevap vermeden kapatıyorlar.

• yapdıkları çok ayıp ama şaşırtıcı değil bize iyi bakmıyolar her zaman böyle, travianı televisyon programına döndürdüler, kimse oyunu doğru düzgün oynuyamıyo ve bu oyun batıyo ve onlar şuçlular oyuncuları dinlemedikleri için
      seni savunuyorum çunkü oyuncular birbirini savunmalı, tek çözüm bu bence, bazı oyuncular para vermeyi kesti ve çoğu oyunu bırakdı ve onların ne dediklerini anlamaya başlıyorum

• Koskoca forumda 10 tane yabancıyla tartışıyorum bir tane Allah'ın kulu gelip bir şey yazdı mı? Tam olarak benimde planım bu. Bir daha bu oyuna asla para yatırmayacağım. Asla oynamayacağım. Benim için son server oldu bu oyun. Ve gerçekten yöneticiler Türklere karşı bunu hep yapıyorlardı. Halen değişmemiş davranışları. Ne diyeyim. Çok teşekkürler beni anlamaya çalıştığın için.