Odin Senator

• Member since Sep 14th 2015
  • Last Activity:
Reactions Received
522
Profile Hits
8,066
The community moved to Discord . Come and join us there! The forum is set to read only and will be gone at the end of the year.
  • Dobrý den, prosím Vás proč jsou limity na odesílání surovin ? například obilí když potřebuji uživit armádu a nemohu posílat neomezené množství dost to znepříjemní hru.
    Děkuji za odpověď přeji příjemny zbytek dne :)

• krallıkdan el çekmek istiyorum elçiliğe giriyorum el çek butonu yok nasıl yapacağımı söylermisiniz

• Merhaba,

Oyuna başladığınız ilk hafta bu işlem mümkün değildir.

• Merhaba,

Bayramlarda yapılan ateşkes ve açlıktan ölümler kapanıyordu. Bu durum bu bayram içinde geçerli mi ?

• Merhaba,

Bu bayram ateşkes yaşanmayacaktır.

• Merhaba tr1n serverinde YILDIRIM isimli arkadaşımız hesabına giremediğini, yanlış şifre ile birkaç kere giriş yapmaya çalıştığı için hesabının kitlendiğini bize söyledi. Lütfen yardımcı olabilir misiniz?

• karikatüre bir şey yazamıyorum

• Yaşadığınız sorunu daha ayrıntılı paylaşabilir misiniz?

• Merhaba TR1n de olan Sis kuralları; comx5 için yazılanlar ile aynı mıdır?

• Merhaba, evet kurallar aynıdır.

• Iyi aksamlar
    Dün saat 20.45 ve 21.45te haydut sığınaklarının hammaddelerini alıp haritadan sildim. Şu an saat 20.45 yani 24 saat oldu ve yeni haydut sığınakları hala çıkmadı. Oyunun ilk aşamasında haydut sığınaklarından gelen hammadde çok önemli ve malesef bundan mahrum kaldım. Bu konuyla ilgilenmenizi rica ediyorum. Yardım destek bölümüne de yazdım.

• Bu konuda inceleme yapıldıktan sonra yardım merkezi üstünden en kısa sürede yanıt verilecektir.

• oyun içi küfürlü yazılanları nereye şikayet edeceğim

• Merhaba,

Profil metni, köy ismi, hesap ismi gibi alanlardaki hakaret mesajlarını yardım merkezinden paylaşabilirsiniz;

https://lobby.kingdoms.com/api…layer/forwardToHelpcenter

Bir özel mesajı iletmek isterseniz; mesaj penceresi açıkken sağ üst köşedeki ok işaretine tıkladığınızda açılan menüden "Görüşmeyi Bildir" seçeneğine tıklayarak görüşmeyi iletebilirsiniz.

• gece modundan cıkamadım ...oyunu kapattım pc yide hala gece modundayım

• merhaba yarışmadan kazandıgımız odeullerın verılmesı nasıl olacak

• Merhaba,

Özel mesaj kutunuzu kontrol edebilir misiniz?

• Selamlar

Bundan sonraki Tr 3X server ne zaman açılır ,belirli bir planlama var mı ?

• Merhaba,

Belirli bir plan olduğu anda lobideki takvimden ve forumdaki duyurular kısmında duyuruyoruz.

• merhaba

hesabımın banlanmasıyla ilgili sizden hala geri dönüş bekliyoruz açık açık roman yazdırdınız bize bu yaştan sonra ben böyle bir rezillik, böyle bir emeğe saygısızlık görmedim artık yazdıklarımıza bir geri dönüş yapın keyfinize göre burada mağdur bırakıyorsunuz bizi

belirttiğim gibi TR3X sv sinde bir dünya bot kullanan insanlar var gidin işinizi yapın onları banlayın burada insanların emeğini çöpe atmaya kimsenin hakkı yoktur. (SON OLARAK NİYE ZAMANINDA TRAVİAN I BIRAKTIĞIMIZI HATIRLATTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ)

• gelen saldırılarda hammaddeleri kaçırmama rağmen saldıran yüklü miktarda hammadde götürüyor
    saldıranın aldığı hammadde ile köyü baştan yaparım
    nereden geliyor o kadar hammadde_?

• Merhaba,

Bunlar vergi fonunuzdan alınır. Vergi fonundaki maddeleri de kaptırmamak istiyorsanız ya saldırı öncesi kralınıza toplamasını söyleyebilirsiniz ya da başka köyünüzden saldırı gelen köyünüzü yağmalayabilirsiniz.

• Farklı krallıkta olan bir oyuncuya saldırdığımda ''Aynı bilgisayarı kullanan oyuncuları sınırlı bir miktarda yağmalayabilirsiniz.'' uyarsını aldım bu nasıl olabiliyor ?

• Şimdiye kadarki temsilcilerinizden herhangi biri daha önce bu oyuncuya da temsilci olursa bu uyarıyı alabilirsiniz.

• Oyunda çalıntı malları sadece kahramanın yaşadığı köye göndermesi garip olmuş ya bir sorun yada bilerekmi yaptınız bunu ? (com2nx3 için yazıyorum)

• N sunucusundaki N'nin anlamı nedir?

• N sunuculu yeni oyun dünyası en yakın hangi tarihte açılacak ?

• Merhaba Evdekal için yaptığınız yarışmayı kazanan yok mu?

• İyi çalışmalar, Mobil uygulamadan yeni server a başladım beni vali olarak atamış otomatik. Krallık kuramıyorum Koruma süresini kaldırman gerek var diyor. Nerden yardım alabilirim ?

• Selam 10K hazine tamamlandıktan sonra 2. hazine için yetki verilen kişiyi nasıl değiştirebiliriz???

• Uygulama çalışmıyorrr

• Ya faceyle giriş yapmıştım ama şu anda giremiyorum şunu halşedin artık lütfen !!!!

• Merhaba.
    3.günden kazandığım altınlar hala yüklenmedi.trx3 serveri Aragorn nicki.

• Merhaba,

Özel mesaj ile gönderdik.

• extra macera kazanan GaLuBeLa nıckım macera istediğim trx3 den GaLuBeLa hesabımdır

• Merhaba,

Gizli macera hesabınıza eklenmiştir.

• Merhaba şu bilmece yarışmasıyla ilgili, cevapların altına oynadığımız server ı ve nick lerimizi yazmamız gerekiyor muydu? Ben yazmadım sıkıntı olur mu?

• Tüm doğru cevaplar katılım olarak alındı.

• Test server ne zaman açılır herhangi bir bilginiz var mı ?

• Sunucu açılış tarihlerini lobidenki takvimden takip edebilirsiniz.

• Yarışmanın cevabını nereye yazacağız? Bulamadım.

• Yarışma konusu altına yazabilirsiniz. Yarışma bittiğinde cevaplar görünür olacaktır.

• Oyunu telefondan oynuyorum bilgisaydan giriş yapamıyorum hesabım banlanmış ama telefondan iletişime geçemiyorum beni saçma saçma yerlere atıyor

• Merhaba hesabımı nasıl kapata bilirim yardımcı olurmusunuz lütfen

• Merhaba,
      Oyun hesabınızı mı forum hesabınızı mı kapatmak istiyorsunuz?

• oyun hesabı

• ayarlar kısmına bakıyorum fakat orada hesap kapatmayla ilgili bir şey yok.

detaylı yardımcı ola bilirmisiniz?

• Ayarlar kısmında "Avatar" sekmesinde en altta yer alıyor.

• odin bey kolay gelsin. com2x3 serverda haydut sığınaklarına yağma attığımda tüm haydutlar ölmediği halde haydut sığınağı kayboluyor. ve sanki benim askerlerim daha çok ölüyor gibi. artı olarak lobi de oyndığım serverlar gözükmüyor. kullanıcı adım cincik