Tkey Senator

• Male
  • Member since May 2nd 2018
  • Last Activity:
Reactions Received
402
Profile Hits
2,536
  • aloha mám dotaz hrál jsem server dohrál jsem ho z 148 goldama ale nemohu je převést mužeš poradit jak to ?

• Zdar a sílu,

lze převést pouze ty zlaté, které si si zakoupil. Ty které si získal během herního kola tam též musíš uplatnit :-) Není to ten případ? :-)

• Ahoj, chci se zeptat budou nějaké akce na zlaté mince ? teď v rozmezí týdne .

Děkuji za odpověď

• No já bych řekl, že třeba na svátek zamilovaných to tak bude a to není daleko :-)

• Ahoj, kdy je plánovaná akce na zlatky ? Díky :)

• Ahoj, mohl bys mi prosím odpověď? :)

Koupil jsem zlatky, peníze odešli ale zlatky nikde :/

• Už jsem psal, napiš ticket na support skrz help centrum a mrkneme na to :-)

• Prosím odpovez mi na ticket

• Vyřešeno v ticketu :-)

• Ahoj, prosím tě dá se nějak upravit to že na CZ1N bude klasicky vánoční mír etc. . Na fóru se píše, : Na žádost hráčů. , ale mi o ničem nevíme. Asi budu mluvit za všechny ale do 24. - 26. určitě divy nedostavíme a i když nebude přímo vyhlášen mír tak jsme se dohodli o neutočení během svátků. Akorát spousta hráčů jsou co tam hrají jsou chlapy/ženy :D od rodin a přes vánoce tu nemohou/nechtějí klikat a pravděpodobně budou mít problém se živením.

díky

malta02

• Ahoj, na cz2 nám král nepřátelského království přebral vesnici ve vlivu. Pravidlo čekání tří dnů, v tomhle případě, pro přebrání nazpět je docela nesmysl. Nemyslíš? :)

• Pokud je to herním pravidlem, tak to tak bohužel musí být, ale můžeš rozvinout diskuzi, proč by se to mělo změnit :-)

• zdravím, neviem, kam vložiť túto otázku, tak sa opýtam priamo teba, v akom približnom časovom horizonte by mohli mať aj herné svety czx rýchlosť x5? ďakujem za odpoveď :)

• Zdravím, zatím se to u czx neplánuje, tato rychlost je určená pro speciální herní světy :-)

• Tkeyyy please unban díky

• Napiš ticket :-) Tady nemám detaily :-)

• P.S.: drobná chyba v textu:

Uhádněte kód a najděte kombinaci k otevření hrudníku a můžete vyhrát ceny. :)

• To je tak když to 10x opravíš a jednou ne, dík :-)

• Ahoj, měla bych otázku ohledně hrdiny a dobrodružství. Mohu sem? 😊

• Hele klidně, ale pokud to má být něco více osobního nebo detailnějšího, doporučuji napsat ticket přes help centrum, mám tam více nástrojů :-)

• Nene, mě jde jen o to podle čeho se určuje co hrdina donese. Nenosí mi nic pořádnýho. Přijde mi, že točí furt to samí (suroviny, náplasti, obvazy a nebo mastičky).

• Čistá náhoda :-) Je na to nějaký algoritmus, ale ten se stejně nedá nijak ovlivnit :-) On něco dobrého občas přitáhne :D

• Hm Tkey Tkey odkud ten nick jen znám není to jen z travianu jinak zdravím komunito :D++ těším se na novej speed a přišel jsem se zase po roce pauzy podívat koho nakopeme :D

Like 1
    • Samej Tkey tady :-) Tak to jsme zvědaví :-)

• Helou cestovateli. Čobeče, asi už nějak stárnu a vypadl jsem z formy - nikdo si na mě nestěžuje, tudíž podměty k řešení ze strany mé maličkosti nějak ustaly - jsem z toho trošku frustovaný - tak alespoň tedy takhle: "Co děláš, jak se máš? Neuvíznul jsi na svátky zas někde v nějaké bohem i ďáblem zapomenuté prdeli?! Přeji hodně štěstí a zdraví - to tedy především, protože s tím tvým trajdáním všude možně jsi tak trochu hazardér. Já slibuju, že se do nového roku polepším a zkusím v dohlednu zas někoho nasrat! Zdendulka se mi schovává na okrajích mapy a ani nedutá, tak snad někoho najdu! :D :D :D :D

Tvůj nejoblíbenější sračkamejkr Trasherius®

P.S. Teď jsem si uvědomil. Musel jsem cca před 3 měsíci v souvislosti s novým paušálem změnit e-mailovou adresu - přenesou se mi achievmenty za odehrané roky?

• Zdar chlape :-) Dále trajdám, ale zatím jen v rámci ČR :-) Ale moje kecky pálí :-) To je dobře, že někoho nadmíru nevysíráš, i když je stále spousta jiných, co nechápou, co znamená "držet se v mezích" :-) Šťastný a veselý a tak vůbec :-)

Mělo by se ti to přenést, pokud si to změnil ve hře, je to vázané na unikátní ID a když si změníš mail, tak není problém. Jedině kdyby sis vytvořil nový účet.

• Ahoj kdy bude otevřena registrace na COM5 ??

• Ahoj, stále si community manager? Mám už druhý den problém s loginom, tiež som menil heslo, 2x zle zadané a zablokovalo ma. Ticket tam mám od včera, nikto nereaguje, je to speed, 36h som tam neni to už neni dobre.

• Ale jo, myslím, že už vyřešeno ne? :-) Pokud ne, poprosím poslat ticket na CZ podporu ;-)

• ahoj, čo to je achievementy ????diky za odpoved

• Jsou to ocenění, které získáš za dosažení určitých herních milníků. Některé získáš jednoduše, no některé jsou skryté a obtížné získat a vyžadují značné úsilí :-)

Like 1
  • ahoj prosím posílala jsem už 3 tickety, na účet se přihlásim jen pomocí přihlášení přes fb, protože když zadám jen emailovku tak mi to píše, že přístup byl zamítnut protože se někdo pokoušel asi několikrát špatně přihlásit....je fakt, že mě to zlobilo v mobilu přes apku. ale od té doby se nemůžu vůbec dostat na žádný server ani z pc.
    jááá chci hrááááááááát pls

• Jdem na to mrknout, FB přihlašování občas zlobí, je lepší to mít zvlášt :-) Pořád jsem v Turklandu, tak můj reakční radius pořád není top :-) Ale jdu na to Kate :-)

Like 1
  • Zase už chcípaj jednotky!!!

• ahoj chci se zeptat kdy zhruba zacne CZ1 server ? :)

• Takové věci vždy najdeš v oznámení, třeba takhle :) -> forum.kingdoms.com/index.php?t…kola-z%C3%A1%C5%99%C3%AD/

• Opet tam umiraji jednotky. Vyres to prosim.

• Cus, jak je mozne ze behem velikonočního miru mi umírají jednotky?

Like 1
  • ahoj, jsi tu? mame problem s blokaci uctu jednoho z nasich hracu.. potreboval bych pomoct

• Napiš mi ticket a mrkneme se na to, je to v help centru ;-)

• Ahoj,prosimte.Stala se mi nasledujici vec.Bohuzel jsme si zalozil 3 ucty,kvuli tomu ze mi hra nenabidla startovaci svetovou stranu abych mohl hrat pobliz kamarradu.Ale samozrejme hraju pouze jenom 1 ucet,ale bohuzel mam zalozeny dalsi 2 ktere jsou neaktivni.Co s tim muzu delat abych nemel nejaky problemy.Diky moc za pomoc

• Taky prosim odpoved na SZ.. celkem rad bych pokraocval v hrani :))

• Máš SZ/direct.. odpověz prosímtě, tuhle zprávu klidně smaž

• zdravím: když má hráč ochranu tak jak je možné na něho zaůtočit. To je proti pravidlum. Konkrétně hráč Indrux na cz2n zaůtočil na mně a já měl ještě dnes ráno ochranu na 4 dni

• Není možné, že si již překročil hranici populace vesnice 200? Poté je začátečnická ochrana automaticky zrušena ;-)

• Ahoj, mal by som jednu otázku. Poslal som ti PM :)

• Ahoj sorry že uz zase otravuji ale mám bratra a budeme spolu hrát na cz 2 ale každý svůj učet ale budeme hrát přes stejnou wifi ale dva různé učty tak jestli to nebude vadit :D vím už jsem to jednou psal :D

• Doufám že jdeš s náma hrát na další cz ? :D