Tkey Senator
- Male
- Member since May 2nd 2018

- Last Activity:
- Reactions Received
- 402
- Profile Hits
- 2,536
-
Ahoj, prosím tě dá se nějak upravit to že na CZ1N bude klasicky vánoční mír etc. . Na fóru se píše, : Na žádost hráčů. , ale mi o ničem nevíme. Asi budu mluvit za všechny ale do 24. - 26. určitě divy nedostavíme a i když nebude přímo vyhlášen mír tak jsme se dohodli o neutočení během svátků. Akorát spousta hráčů jsou co tam hrají jsou chlapy/ženy
od rodin a přes vánoce tu nemohou/nechtějí klikat a pravděpodobně budou mít problém se živením.
díky
malta02
-
Diskuze viz zde
-> RE: Vánoční svátky a Silvestr - období míru, nehladovění a tak vůbec :-)
-
-
Ahoj, měla bych otázku ohledně hrdiny a dobrodružství. Mohu sem? 😊
-
Hm Tkey Tkey odkud ten nick jen znám není to jen z travianu jinak zdravím komunito :D++ těším se na novej speed a přišel jsem se zase po roce pauzy podívat koho nakopeme
1
-
Helou cestovateli. Čobeče, asi už nějak stárnu a vypadl jsem z formy - nikdo si na mě nestěžuje, tudíž podměty k řešení ze strany mé maličkosti nějak ustaly - jsem z toho trošku frustovaný - tak alespoň tedy takhle: "Co děláš, jak se máš? Neuvíznul jsi na svátky zas někde v nějaké bohem i ďáblem zapomenuté prdeli?! Přeji hodně štěstí a zdraví - to tedy především, protože s tím tvým trajdáním všude možně jsi tak trochu hazardér. Já slibuju, že se do nového roku polepším a zkusím v dohlednu zas někoho nasrat! Zdendulka se mi schovává na okrajích mapy a ani nedutá, tak snad někoho najdu!
Tvůj nejoblíbenější sračkamejkr Trasherius®
P.S. Teď jsem si uvědomil. Musel jsem cca před 3 měsíci v souvislosti s novým paušálem změnit e-mailovou adresu - přenesou se mi achievmenty za odehrané roky?
-
Zdar chlape
Dále trajdám, ale zatím jen v rámci ČR
Ale moje kecky pálí
To je dobře, že někoho nadmíru nevysíráš, i když je stále spousta jiných, co nechápou, co znamená "držet se v mezích"
Šťastný a veselý a tak vůbec
Mělo by se ti to přenést, pokud si to změnil ve hře, je to vázané na unikátní ID a když si změníš mail, tak není problém. Jedině kdyby sis vytvořil nový účet.
-
-
Ahoj kdy bude otevřena registrace na COM5 ??
-
Takové věci vždy najdeš v oznámení, třeba takhle
-> Nová herní kola - ZÁŘÍ! :-)
-
-
ahoj prosím posílala jsem už 3 tickety, na účet se přihlásim jen pomocí přihlášení přes fb, protože když zadám jen emailovku tak mi to píše, že přístup byl zamítnut protože se někdo pokoušel asi několikrát špatně přihlásit....je fakt, že mě to zlobilo v mobilu přes apku. ale od té doby se nemůžu vůbec dostat na žádný server ani z pc.
jááá chci hrááááááááát pls -
Ahoj,prosimte.Stala se mi nasledujici vec.Bohuzel jsme si zalozil 3 ucty,kvuli tomu ze mi hra nenabidla startovaci svetovou stranu abych mohl hrat pobliz kamarradu.Ale samozrejme hraju pouze jenom 1 ucet,ale bohuzel mam zalozeny dalsi 2 ktere jsou neaktivni.Co s tim muzu delat abych nemel nejaky problemy.Diky moc za pomoc
peckaodbananu
aloha mám dotaz hrál jsem server dohrál jsem ho z 148 goldama ale nemohu je převést mužeš poradit jak to ?
Tkey
Zdar a sílu,
lze převést pouze ty zlaté, které si si zakoupil. Ty které si získal během herního kola tam též musíš uplatnit
Není to ten případ?